TITLOS_POULIOS_MPENIS

Επανέρχεται στο θέμα Μπένη ο Χ. Πούλιος και κάνει λόγο για “απευθείας αναθέσεις “

4 Νοεμβρίου 201017:14

TITLOS_POULIOS_MPENISΔεν έμεινε αναπάντητη η ανακοίνωση της παράταξης της δημοτικής αρχής για τον Δημήτρη Μπένη, ούτε η προσωπική του απάντηση στην οποία υπεραμύνεται των πολιτικών επιλογών του την τελευταία 10ετία, ενώ τοποθετείται για το θέμα της εκπροσώπησης από τον ίδιο τεχνικής εταιρίας που έχει αναλάβει το έργο της πλατείας.

Στη νέα ανακοίνωσή του ο συνδυασμός του Χρήστου Πούλιου υπενθυμίζει στο Δημήτρη Μπένη την ορολογία περί «νόμιμου και ηθικού» που είχε εισαγάγει ο Γιώργος Βουλγαράκης ενώ προχωρά ένα βήμα πιο πέρα και αναφέρεται και σε απευθείας αναθέσεις έργων στο Δήμο (πέραν αυτού που έγινε με διαγωνισμό) υπονοώντας και πάλι την ίδια τεχνική εταιρία.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Πολίτες για την Αλλαγή» αναφέρει:

Παρακολουθήσαμε με ενδιαφέρον τις απαντήσεις τόσο του απερχόμενου Δημάρχου όσο και του υποψήφιου δημοτικού του συμβούλου και πρώην υποψήφιου δημάρχου απέναντι στον κ. Στυλιαννίδη το 2002. Προσπαθήσαμε να θυμηθούμε πού, πότε και από ποιόν πολιτικό έγινε επίκληση του νόμου προκειμένου να επιβεβαιωθεί το ηθικό των πράξεων του και της πολιτικής του διαδρομής. Η αλήθεια είναι ότι αμέσως στο μυαλό όλων μας ήρθε η εικόνα του τότε υπουργού κ. Βουλγαράκη ο οποίος με περισσή αλαζονεία δήλωνε πως “το νόμιμο είναι και ηθικό”.

Αυτή είναι η έσχατη γραμμή άμυνας που αρθρώνουν αμφότεροι απέναντι στα “αναμενόμενα” και “προβλέψιμα” ερωτήματα που τους θέτουν, όχι οι “Πολίτες για την Αλλαγή”, αλλά η τοπική κοινωνία στο σύνολο της. Λυπούμαστε αλλά καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι το θράσος τους δεν γνωρίζει μέτρο.

Τέλος και επειδή μιλήσατε για πανικό κ. Στυλιανίδη οφείλουμε να πούμε τούτο. Σε πανικό μάλλον εσείς έχετε βρεθεί καθώς ποια από τον πανικό σας παραμιλάτε και απαντάτε σε ερωτήματα που ποτέ δεν σας απευθύναμε. Εμείς δεν ρωτήσαμε τί δουλεία κάνει ο κ. Μπένης και αν την ασκεί με νόμιμο τρόπο, αλλά πόσο ηθικό είναι να βρίσκετε στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού σας;

Γι’ αυτό και την επαναλαμβάνουμε:

Προς τον απερχόμενο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μ. Στυλιανίδη.

Αλήθεια πόσο νόμιμο είναι -γιατί ηθικό σίγουρα δεν είναι- ο εμφανής επιβλέπων και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας που ανέλαβε την υλοποίηση του έργου με τον υψηλότερο προϋπολογισμό που πραγματοποίησε η απερχόμενη Δημοτική Αρχή, να είναι και υποψήφιος με τον συνδυασμό σας σε αυτές τις εκλογές;

και για να μην ξεχνιόμαστε…

Ερώτηση 4η της 4/11/2010

Προς τον απερχόμενο Δήμαρχο Ξάνθης κ. Μ. Στυλιανίδη.

Αλήθεια πόσο νόμιμο είναι -γιατί ηθικό σίγουρα δεν είναι- να μοιράζετε, παραμονές των εκλογών, δημοτικά έργα με απευθείας αναθέσεις στους υποψήφιους του συνδυασμού σας κ. Στυλιανίδη;

Εάν σας απατά η μνήμη σας είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για να σας δώσουμε και ονόματα.» καταληγει η ανακοίνωση.

Ευχαριστίες Πούλιου για τη συγκέντρωση της Τετάρτης

Παράλληλα, με ανακοίνωσή του ο Χρήστος Πούλιος, προσωπικά, ευχαριστεί το κοινό για την εκδήλωση του αμφιθεάτρου ως εξής:

«Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους εσάς που κατακλύσατε στην κυριολεξία το Δημοτικό Αμφιθέατρο Ξάνθης την Τετάρτη 3-11-2010 στην κεντρική προεκλογική μας συγκέντρωση.
Η δυναμική σας παρουσία, ο παλμός και η αποφασιστικότητα που διέκρινα στα πρόσωπά σας, μας δίνουν τη μεγάλη βεβαιότητα όχι απλά ενός νικηφόρου εκλογικού αποτελέσματος αλλά μιας μεγάλης ανατροπής!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr