Νέα απάντηση Νομάρχη.: “Εμμονή με ανυπόστατους αριθμούς της Θ. Κόκλα”

22 Σεπτεμβρίου 201007:57

eggrafo_nomarxiasΜε νέα απάντησή του το Γραφείο του Νομάρχη απάντησε το πρωί της Τετάρτης στην Περιφερειάρχη Θεοδώρα Κόκλα γύρω από τα έγγραφα που παρουσιάστηκαν και , σύμφωνα με την ανακοίνωση της Περιφέρειας- διαψεύδουν το Νομάρχη Ξάνθης για το ζήτημα του κόστους της περυσινής σχολικής χρονιάς.

Η Νομαρχία Ξάνθης απαντά – σε αυτό το ιδιότυπο σήριαλ των τελευταίων ημερών με φόντο τις Περιφερειακές Εκλογες- με νεότερο έγγραφο το οποίο αναφέρεται στα τελικά στοιχεία του περασμένου έτους και κοστολογεί τον κάθε μαθητή με 907 €.

Η νέα ανακοίνωση της Νομαρχίας Ξάνθης αναφέρει:
«Μετά την νεότερη ανακοίνωση και εμμονή σε ανυπόστατους αριθμούς της κ. Κόκλα, αντί άλλης απαντήσεως, παραθέτουμε το από 20-9-2010 έγγραφο με τα τελικά στοιχεία της σχολικής χρονιάς 2009-2010, όπως παρατίθενται από την αρμόδια οικονομική υπηρεσία:

Συνοπτικά, με τα στοιχεία του εγγράφου, 3.880 μαθητές, κόστος 3,5 εκ., ετήσιο ανά μαθητή 907 ευρώ. Ο τελικός αριθμός μαθητών διαμορφώθηκε σε 3.904 και το κόστος, ακόμη χαμηλότερα, σε 901 ευρώ/μαθητή.

Σημειώνεται ότι για όλα τηρήθηκαν οι νόμιμες διαδικασίες από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας, τις αρμόδιες υπηρεσίες της Νομαρχίας και την αρμόδια Νομική Επιτροπή, με ομόφωνες αποφάσεις.

Τέλος, αντιγράφουμε αυτό που αναφέρει το δελτίο τύπου της κ.  Κόκλα: «Αφήνουμε τα συμπεράσματα στους πολίτες  για το ποιος ψεύδεται.»  καταλήγει η νέα ανακοίνωση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr