“Εφυγε’ ξαφνικά ο Μάκης Βογιατζόπουλος !

29 Μαΐου 201215:30

Ο δημοτικός υπάλληλος και συγγραφέας Μάκης Βογιατζόπουλος έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Δευτέρας σε ηλικία 50 ετών, ξαφνικά και απροσδόκητα.

Ο Μάκης Βογιατζόπουλος υπήρξε ιδιαίτερα αγαπητός στις κοινωνικές του συναναστροφές και ήταν πολυπράγμων και δραστήριος ξανθιώτης. Σπούδασε μηχανολόγος και εργαζόταν στη ΔΕΥΑΞ ενώ είχε αναπτύξει πλούσιο συγγραφικό έργο για ιστορικά θέματα της Ξάνθης και της γύρω περιοχής, ως ένας από τους λίγους ανθρώπους της περιοχής -και σίγουρα ο νεότερος- που είχε αφιερωθεί στη διάσωση της ιστορίας της Ξάνθης. Ήταν συλλέκτης φωτογραφιών και υλικού για την περιοχή της Ξάνθης. Μόλις λίγες ώρες πριν το θάνατό του, αναρτούσε φωτογραφίες στη σχετική ομάδα του facebook.

Ήταν παντρεμένος και πατέρας ενός κοριτσιού. Είχε διατελέσει Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης, μέλος διαφόρων συλλόγων και ομίλων, ραδιοφωνικός παραγωγός στο Ράδιο 6. Σύντομα επρόκειτο να παρουσιάσει το νέο του βιβλίο ενώ ο χαμός του σκόρπισε τη θλίψη στους οικείους, τους συναδέλφους αλλά και τους ξανθιώτες γενικότερα, αφού ήταν ιδιαίτερα συμπαθής στην τοπική κοινωνία.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr