psyxologiko_giorti_1

Η Γιορτή του Ψυχολογικού Κέντρου μαζί με τα Βραβεία Giuseppe Sciacca

4 Ιουλίου 201215:40

psyxologiko_giorti_1Στην καθιερωμένη  ζεστή και όμορφη αποχαιρετιστήρια βραδιά του Ψυχολογικού Κέντρου Β. Ελλάδος που έλαβε χώρα τη Δευτέρα 2 Ιουλίου στο αύλιο χώρο του Ιδρύματος  συμμετείχαν η  Ελληνική Γραμματεία και το παράρτημα Β. Ελλάδας των Διεθνών Βραβείων Giuseppe Sciacca στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων της.

Τα μέλη των G. Sciacca σε απόλυτη σύμπνοια και συνεργασία με τα στελέχη του Κέντρου έδωσαν ένα κοινωνικό μήνυμα καταρχήν ευαισθητοποίησης και αγάπης και ταυτόχρονα απόλυτης στήριξης στα παιδιά και στους γονείς του Ψυχολογικού Κέντρου.

Τα μέλη των G. Sciacca Βορείου Ελλάδος θέλοντας να στηρίξουν στο πλαίσιο των κοινωνικών δράσεων τους την ετήσια αυτή γιορτή- barbecue διοργάνωσαν ποικίλες δραστηριότητες, όπως ζωγραφική, ειδικά παιχνίδια και συναυλία με τους Αντώνη Μουσαδέ και Βαγγέλη Κοντόπουλο γεμίζοντας χαμόγελα και χαρά τα παιδιά.

Έτσι λίγο πριν ξεκινήσει το barbecue τα μέλη  ζωγράφισαν μαζί με τα παιδιά  σχέδια  με μπογιές που προσέφερε για την εκδήλωση δωρεάν η εταιρεία  «ICON», έπαιξαν διάφορα παιχνίδια που οργάνωσε η λογοθεραπεύτρια και μέλος των βραβείων Βούλα Καζάκη, και πρόσφεραν δώρα στα παιδιά τα οποία προσέφερε ο εκδοτικός οίκος «Σπανίδης»,  το φαρμακείο της κας Βάγιας Βολοβότση. Επίσης κληρώθηκε και μια τριήμερη διαμονή – εντελώς δωρεάν – για ένα από τα παιδιά και τους γονείς τους, προσφορά του ξενοδοχείου «Alexander» στην Αλεξανδρούπολη και του κου Κωνσταντίνου Χατζηκωνσταντίνου.

Την εκδήλωση τίμησαν με τη παρουσία τους εκπρόσωποι αρχών και φορέων της πόλης, οι γονείς, συγγενείς και φίλοι των παιδιών. Ο Πρόεδρος του Ψυχολογικού Κέντρου, ο Μητροπολίτης Ξάνθης και περιθεωρίου Παντελεήμων απευθύνοντας χαιρετισμό ευχαριστώντας τόσο τον κόσμο που παραβρέθηκε εκεί, όσο και τα διεθνή βραβεία «Giuseppe Sciacca»- παράρτημα Ξάνθης για την κίνηση αγάπης στην οποία προέβησαν προς ενίσχυση του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης.

Στη συνέχεια ο Εκπρόσωπος των Βραβείων Β. Ελλάδας Σπύρος Καραουλάνης ευχαρίστησε θερμά τον Μητροπολίτη για την αποδοχή εκ μέρους του Ψυχολογικού Κέντρου της συμμετοχής των βραβείων στην εκδήλωση και δήλωσε ότι πάντα με μεγάλη χαρά θα υποστηρίζονται παρόμοιες πρωτοβουλίες.

Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο των Κιμμερίων και λίγο αργότερα η συναυλία των Αντώνη Μουσαδέ και Βαγγέλη Κοντόπουλου – μέλη των Βραβείων – οι οποίοι τραγούδησαν αφιλοκερδώς. Αξίζει να σημειωθεί ότι την εκδήλωση κάλυψαν εντελώς δωρεάν τόσο το φωτογραφείο «Εικόνα» στη Ξάνθη με την παροχή οπτικού και φωτογραφικού υλικού, όσο και το μουσικό εργαστήριο « House of Sound» του Αντώνη Μουσαδέ για την ηχητική κάλυψη της εκδήλωσης, οποίος δήλωσε: «Ήταν μια μαγευτική βραδιά, ευχαριστούμε πάρα πολύ τα παιδιά. Ήταν ένα μάθημα ζωής για όλους μας»

Η Γενική Γραμματέας των Διεθνών Βραβείων «Giuseppe Sciacca», κα. Βίκυ Μπαφατάκη δήλωσε με επιστολή της στα μέλη: «Η Προεδρία των βραβείων σας συγχαίρει για την συμμετοχή σας στην εκδήλωση του Ψυχολογικού Κέντρου, η οποία στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία. Ομορφύνατε όλοι μαζί τις ψυχές των παιδιών και των γονιών και δώσατε ελπίδα για ένα πιο ανθρώπινο αύριο.  Σας ευχαριστώ όλους θερμά για το έργο σας!»

Τα διεθνή βραβεία «Giuseppe Sciacca»- παράρτημα Ξάνθης δεσμεύονται ότι θα είναι αρωγός στην οποιαδήποτε προσπάθεια του Ψυχολογικού Κέντρου Β. Ελλάδος και θα βρίσκονται πάντα με αγάπη και φροντίδα κοντά στα παιδιά και τους γονείς τους στηρίζοντας τους σε κάθε τους βήμα.

psyxologiko_giorti_2

psyxologiko_girti_3


Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr