Ανακοινώθηκε το ψηφοδέλτιο της ΔΗΜΑΡ στην Ξάνθη

11 Απριλίου 201210:27

Το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Αριστεράς στην Ξάνθη ανακοινώθηκε λίγο μετά το μεσημέρι από τη Νομαρχιακή Οργάνωση.

Σε αυτό συμμετέχουν, όπως αναμενόταν, οι Χρήστος Γκαρμπούνης, Κώστας Γούναρης, Κώστας Δέλκος, Παρθένα Ζουμπουλίδου, Σαμή Καραμπουγιούκογλου. Αναλυτικά τα στοιχεία των υποψηφίων και όσων εξέφρασαν την επιθυμία να είναι στο ψηφοδέλτιο:

ΓΚΑΡΜΠΟΥΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Γιατρός. Ορθοπαιδικός-χειρουργός, απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Α.Π.Θ. Εργάσθηκε ως επιμελητής σε νοσοκομείο της Μ.Βρετανίας. Εργάζεται στην Ξάνθη ως ιδιώτης γιατρός και είναι διευθυντής του ορθοπαιδικού τμήματος της κλινικής “Ιπποκράτης” της Καβάλας.


ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ

Δικηγόρος.

Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης 2005-2011. Δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης 1998-2006.

ΔΕΛΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ελεύθερος επαγγελματίας. Απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής Ξάνθης του Δ.Π.Θ.

Μέλος της Δ.Ε. του Τμήματος Θράκης του Τ.Ε.Ε.

Νομαρχιακός σύμβουλος Ξάνθης 1994-1998.

Δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης 2002-2006.

 

ΖΟΥΜΠΟΥΛΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ

Γιατρός αναισθησιολόγος. Γεννήθηκε στα Λιβερά και μεγάλωσε στην Ξάνθη.

Άσκησε το ιατρικό επάγγελμα στη Γερμανία (στο Ινστιτούτο Αναισθησιολογίας του Πανεπιστημίου του Dusseldorf και στο νοσοκομείο της πόλης Neuss).

Το 2005 επέστρεψε στην Ξάνθη, όπου και κατοικεί μόνιμα.

Πρόεδρος του συλλόγου για την προστασία και την αναβίωση της Παλιάς Ξάνθης.

 

ΣΑΜΗ ΚΑΡΑΜΠΟΥΓΙΟΥΚΟΓΛΟΥ

Δημοσιογράφος – Μουσικός Παραγωγός. Εργάζεται από το 1997 στην ΕΡΤ και στο Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής. Είναι μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας – Θράκης και του Συνδέσμου Τούρκων και Ελλήνων Δημοσιογράφων.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες υποψηφιότητες, που εγκρίθηκαν από τη Νομαρχιακή Συνέλευση των μελών και φίλων της Δημοκρατικής Αριστεράς:

– Ο Κώστας Δαλάτσης, αγρότης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ξάνθης «Η Ενότητα» και Αντιδήμαρχος Τοπείρου, λόγω προσωπικού κωλύματος δεν θα είναι υποψήφιος σ΄αυτές τις εκλογές. Θα συμμετέχει όμως ενεργά στην Εκλογική Επιτροπή της Δημοκρατικής Αριστεράς Ξάνθης.

– Η Μαρία Σπανού, διευθύντρια του Δήμου Ξάνθης, λόγω κωλύματος του εκλογικού νόμου να εκθέσει υποψηφιότητα στο Νομό Ξάνθης, θα είναι υποψήφια στο Νομό Καβάλας, από όπου και κατάγεται.

– Ο Αλέξανδρος Τσίγκας, καθηγητής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, θα είναι υποψήφιος στο Νομό Ροδόπης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr