Ψήφισμα του Γηροκομείου Ξάνθης για το θάνατο της Βιβής Στυλιανίδου

17 Μαρτίου 201508:58

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Γηροκομείο  Ξάνθης  «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ»  μετά το θλιβερό άγγελμα της επιστροφής στον Δημιουργό της ΑΣΠΑΣΙΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΟΥ, πρώην Προέδρου του Ιδρύματος,

Εκφράζει τη βαθύτατη λύπη και συγκίνηση για το χαμό της Ασπασία Στυλιανίδου, η οποία υπήρξε μια διακεκριμένη παρουσία στην λειτουργία του Ιδρύματος, που με τη δραστηριότητά της επί 40 χρόνια διακόνησε το ίδρυμα, από τα οποία τα 20 χρόνια ως Πρόεδρος και έδωσε  νόημα στην  κοινωνική δράση στο χώρο  φιλοξενίας ηλικιωμένων, θαλπωρής και φροντίδας. 

Άνθρωπος της προσφοράς η Ασπασία Στυλιανίδου υπήρξε ακούραστη στην πορεία της για την τοπική μας κοινωνία, κρατώντας χαμηλούς τόνους, ήθος, ευγένεια και ευπρέπεια.

Την αποχαιρετούμε με σεβασμό, στο τελευταίο της ταξίδι και εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά της και

αποφασίζει ομόφωνα 

Να εκφράσει τη βαθιά του θλίψη και τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Προέδρου, του Διοικητικού Συμβουλίου, των τροφίμων και των εργαζομένων του Γηροκομείου Ξάνθης στους οικείους της εκλιπούσης.

Να παραστεί το Δ.Σ. κατά την τέλεση της Εξόδιου Ακολουθίας.

 Να εκφωνηθεί επικήδειος λόγος στην Εξόδιο Ακολουθία.

 Να δημοσιευθεί το παρόν Ψήφισμα στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

Να ονομαστεί στη μνήμη της η αίθουσα δεξιώσεων του Ιδρύματος αίθουσα «Ασπασία Στυλιανίδου»

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr