Ψήφισμα συμπαράστασης του Διδασκαλικού Συλλόγου για τις απολύσεις στη Ροδόπη

17 Δεκεμβρίου 201508:30

Σε ψήφισμά του ο Διδασκαλικός Σύλλογος Ξάνθης αναφέρει:

Εκφράζουμε την αλληλεγγύη μας στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της γαλακτοβιομηχανίας «ΡΟΔΟΠΗ» οι οποίοι από την Πέμπτη 17 Δεκέμβρη ξεκινάνε 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες ενάντια στις απολύσεις και την εργοδοτική τρομοκρατία. Η προκλητική στάση της μεγαλοεργοδοσίας, ιδιοκτήτη ενός από τους μεγαλύτερους επιχειρηματικούς ομίλους στον κλάδο του γάλακτος και με μεγάλη κερδοφορία, να απολύσει δεκάδες εργαζομένους και να διαμορφώσει συνθήκες εργασιακής γαλέρας στο εργοστάσιο πρέπει να συναντήσει την απάντηση όλων των εργαζομένων της Ξάνθης.

Οι μεγαλοεργοδότες, οι οποίοι εκμεταλλεύονται το αντεργατικό νομοθετικό πλαίσιο που έχουν διαμορφώσει οι παλιότερες και η τωρινή κυβέρνηση διαλύουν κάθε εργασιακό δικαίωμα, διαλύουν τις ζωές των εργαζομένων.

Καλούμε τους/τις συναδέλφους/ισσες να εκφράσουν με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή τους στον ΔΙΚΑΙΟ αγώνα που δίνει το Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Βιομηχανίας Γάλακτος Ξάνθης – ΡΟΔΟΠΗ ΑΕ.           

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr