Προβληματίζει η 50χρονη της σεξουαλικής παρενόχλησης. Μειώθηκαν οι ποινές σε δεύτερο βαθμό, συνέχισε και μέσα στο δικαστήριο…

5 Φεβρουαρίου 201412:00

Σε φυλάκιση ενός έτους κατά συγχώνευση τιμωρήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Ξάνθης, πριν από μερικές μέρες η 50χρονη από την Ξάνθη που κατηγορείται ότι παρενοχλεί σεξουαλικά 35χρονο πρώην συνάδελφό της.

Κατά τη συνεκδίκαση, σε δεύτερο βαθμό, των υποθέσεων που την αφορούν, μετά τις συλλήψεις της για παραβίαση των ασφαλιστικών μέτρων που της απαγορεύουν να προσεγγίζει τον 35χρονο ενάγοντα,  το Δικαστήριο έδειξε επιείκεια και της επέβαλε φυλάκιση ενός έτους, κατά συγχώνευση ενώ η πρόταση του Εισαγγελέα έκανε λόγο για φυλάκιση τριών ετών.

Δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι θα πάψει να παρενοχλεί !

Από την Πρόεδρο έγιναν συστάσεις στην γυναίκα, να σταματήσει την –συνεχιζόμενη μέχρι σήμερα- παρενόχληση του νεαρού με sms, e-mail, μηνύματα στο FB, ώστε να επανέλθουν όλοι σε φυσιολογικούς ρυθμούς. Η σύσταση αυτή έγινε μετά την ανακοίνωση της ποινής, με την 50χρονη να αναφέρει ότι «δεν μπορεί να το εγγυηθεί»!

Το ζήτημα δεν έχει κλείσει καθώς υπάρχουν και άλλες εκκρεμείς υποθέσεις για το ίδιο αδίκημα που πρόκειται να εκδικαστούν από το Μονομελές Πλημελλειοδικείο. Μάλιστα, όπως παρατήρησαν οι παριστάμενοι στο ακροατήριο και επισημάνθηκε από την πολιτική αγωγή, η 50χρονη δεν αντιστάθηκε στην παρουσία του 35χρονου στην αίθουσα του δικαστηρίου και αποπειράθηκε να τον προσεγγίσει άμεσα, παρότι συνοδευόταν από τη μνηστή του !

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr