Πρωτότυπες ιδέες catering, για κάθε κοινωνική και εταιρική εκδήλωση

7 Μαΐου 201608:00

Ευφάνταστες γεύσεις με πλούσιες γεύσεις, αρώματα και επιλεγμένα υλικά. Τα εκλεκτά καλούδια από τους Θρακιώτικους Φούρνους Λεχούδης που έχουν γίνει αγαπημένη καθημερινή συνήθεια, έρχονται και εκεί που τα χρειάζεστε. 

Προτάσεις για γλυκά με αγνά προϊόντα

Προτάσεις για γλυκά με αγνά προϊόντα

Έχοντας μπει δυναμικά στον τομέα του catering, οι Θρακιώτικοι Φούρνοι Λεχούδης μπορούν να σας εξυπηρετήσουν σε κάθε σας εκδήλωση. Με προτάσεις γλυκές και αλμυρές που αντιπροσωπεύουν την Ελληνική παράδοση, χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα, αλλά εντυπωσιάζοντας με τις σύγχρονες γευστικές απαιτήσεις. 

Ποικιλία αρωμάτων και γεύσεων

Ποικιλία αρωμάτων και γεύσεων

Με αρτιότητα, επαγγελματισμό και ιδέες κομμένες και ραμμένες στα μέτρα σας. Αναλαμβάνουν τη βάπτιση, το γάμο, παιδικά γενέθλια και κάθε είδος άλλης εκδήλωσης. Επίσης προσφέρουν coffee breaks με ποικιλία βουτημάτων, μίνι σάντουιτς και μίνι πιτάκια. Επιπλέον μπορείτε να διαλέξετε από διάφορα σκεύη, παρουσίαση και να επιμεληθείτε την κάθε λεπτομέρεια.

Εντυπωσιάζοντας τις σύγχρονες γευστικές απαιτήσεις

Εντυπωσιάζοντας τις σύγχρονες γευστικές απαιτήσεις

Ποιότητα στην γεύση και στην παρουσιάση

Ποιότητα στην γεύση και στην παρουσίαση

Κατάστημα:

Μιχαήλ Καραολή 48 

 

 

 

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr