Πρωτοφανές ρεκόρ από το Game of Thrones: Το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν θα είναι 66 λεπτά

11 Ιουνίου 201411:40

Σχεδόν τηλεταινία αναμένεται να είναι το τελευταίο επεισόδιο της 4ης σεζόν της δημοφιλούς σειράς Game of Thrones που έχει κυριολεκτικά καθηλώσει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα το 40ο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «The Children», θα σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, φτάνοντας σε διάρκεια τα 66 λεπτά και όπως λένε οι παραγωγοί θα είναι το πιο εκρηκτικό επεισόδιο της σειράς μέχρι σήμερα.

Συνήθως σε κάθε σεζόν, οι σκηνοθέτες φυλάνε έναν «μεγάλο θάνατο» για το προτελευταίο επεισόδιο και το τελευταίο είναι απλώς «μεταβατικό». Ωστόσο η 4η σεζόν θα τελειώσει πολύ διαφορετικά από ότι έχουμε δει μέχρι σήμερα, αφού η μάχη στο τείχος -με ότι συνέπειες είχε- ήταν μόνο η «αρχή» του χάους που θα ακολουθήσει, σύμφωνα με τους παραγωγούς της σειράς.

«Είναι το καλύτερο φινάλε που έχουμε κάνει ποτέ» δήλωσαν οι παραγωγοί Ντέιβιντ Μπένιοφ και Νταν Βαις, σύμφωνα με το Entertainment Weekly.

Οπως αναφέρουν, οι επιδόσεις δράσης, τα αποτελέσματα, η μουσική και «οτιδήποτε άλλο» δημιουργούν την καλύτερη στιγμή του σόου. Ωστόσο προβληματίζονται για το πώς θα ξεκινήσουν την 5η σεζόν έπειτα από ένα τέτοιο τέλος.

Πηγή: www.iefimerida.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr