Το πρωτοχρονιάτικο κλιπ του «Amazing Spiderman 2»

2 Ιανουαρίου 201415:00

Καθώς η υφήλιος μετρούσε αντίστροφα για την είσοδο του νέου έτους, ένα νέο κλιπάκι από τον «Amazing Spiderman 2» με την εισαγωγή του βετεράνου εικονογράφου της Μάρβελ και παραγωγού Σταν Λι, κυκλοφόρησε με πρωτοχρονιάτική φόρα.

Εκεί που οι Νεοϋορκέζοι υποδέχονται κατά παράδοση την καινούργια χρονιά στην Times Square, o νέος αντίπαλος του ανθρώπου –αράχνη, ο Electro του Τζέιμι Φοξ τυχαίνει να περνάει από τη διάσημη πλατεία όχι πάντως για να γιορτάσει.

Στο καινούργιο αυτό κλιπ ο επικίνδυνος «κακός» του δεύτερου «Amazing Spiderman» εμφανίζεται στην καρδιά του Μανχάταν για μια άκρως ηλεκτρισμένη και επικίνδυνη «βόλτα». Η Sony επέλεξε την πρώτη ημέρα του χρόνου για να χαρίσει στο κοινό το πρώτο κλιπάκι του 2014, συνδεδεμένο με τους εορτασμούς της Πρωτοχρονιάς και προορισμένο να αποτελέσει στο μέλλον μέρος των απολογισμών που συγκεντρώνουν σκηνές και πλάνα με αναφορές στην πιο αγαπημένη γιορτή του πλανήτη. Ο Σπάινερμαν πάντως αντέχει και στην ηλεκτροπληξία και ο Άντριου Γκάρφιλντ είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει κάθε πρόκληση.

Ειδικά όταν με την εμφάνιση του απειλητικού Χάρι Όσμπορν – μετέπειτα Green Goblin- (που υποδύεται ο Ντέιν ΝτεΧάαν) ανακαλύπτει ότι η εταιρεία Osborn έχει στα σκαριά τρομακτικά σχέδια για τον κόσμο. Κι αυτά είναι που κάνουν όλους τους «κακούς» και τη δράση τους να συνδέονται μεταξύ τους σαν τα κομμάτια ενός τερατώδους παζλ.

Η ταινία, την οποία σκηνοθετεί και πάλι ο Μαρκ Γουέμπ και στην οποία πρωταγωνιστούν η Έμμα Στόουν, ο Πολ Τζιαμάτι, Κρις Κούπερ, Σάλι Φιλντ, και Ντένις Λίρι κυκλοφορεί τον Μάιο του 2014 στις ΗΠΑ και όλον τον κόσμο.

Πηγή : e-go.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr