Το πρώτο trailer του «Hercules: The legend begins»

14 Οκτωβρίου 201320:00

Από τους παραγωγούς των ταινιών «Τhe Expendables», με πρωταγωνιστή τον Kellan Lutz (Immortals, Twilight Saga) στο ρόλο του Ηρακλή, και σκηνοθεσία του Renny Harlin.

Στην αρχαία Ελλάδα το 1200 π.χ., μια βασίλισσα υποκύπτει στην επιθυμία του Δία για ένα γιο ο οποίος θα ανατρέψει την τυραννική εξουσία του βασιλιά και την αποκατάσταση της ειρήνης.

Αυτός ο πρίγκιπας, ο Ηρακλής, δεν γνωρίζει τίποτα για την πραγματική του ταυτότητα ή το πεπρωμένο του. Θέλει μόνο ένα πράγμα: την αγάπη της Ήβης, Πριγκίπισσας της Κρήτης η οποία όμως είναι λογοδοσμένη με τον αδελφό του.

Όταν ο Ηρακλής μαθαίνει για τον πραγματικό σκοπό του, πρέπει να επιλέξει: να φύγει με την αληθινή αγάπη του ή να εκπληρώσει το πεπρωμένο του και να γίνει ο αληθινός ήρωας της εποχής του.

Η ιστορία πίσω από ένα από τους μεγαλύτερους μύθους αποκαλύπτεται σε μία γεμάτη δράση επική ιστορία αγάπης, θυσίας και δύναμης του ανθρώπινου πνεύματος.

Η ταινία αναμένεται στις αίθουσες την άνοιξη του 2014.

Πηγή : zougla.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr