Προσπάθειες του Δήμου να ξανανοίξει το Υπαίθριο Αμφιθέατρο. Θετική η Πυροσβεστική αν γίνουν οι διορθώσεις που ζήτησε

14 Ιουλίου 201407:00

Σε μια νέα ύστατη προσπάθεια εξασφάλισης πιστοποιητικού πυρασφαλείας προχωρά ο Δήμος Ξάνθης, μετά το θόρυβο που δημιουργήθηκε και τη δυσαρέσκεια των πολιτών για τις ακυρώσεις των παραστάσεων του καλοκαιριού.

AMFITHEATRO THERINOΜετά από συνεργασία που είχαν ο Δήμαρχος Μιχάλης Στυλιανίδης με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών Νίκο Σπυριδόπουλο και τον Πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Μανώλη Φανουράκη, υπήρξε επαφή με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ξάνθης για την εξασφάλιση του Πιστοποιητικύ Πυρασφαλείας.

Ετσι, έστω και καθυστερημένα, ο Δήμος θα εντείνει τις προσπάθειές του προκειμένου στο χώρο να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις και προμήθειες υλικών που έχει ζητήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία της Ξάνθης, που εμφανίζεται θετική να εκδώσει το περιβόητο πιστοποιητικό πυρασφάλειας που απαιτείται.

Τις εργασίες ανέλαβε να ολοκληρώσει η Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης υπό την επίβλεψη του Νίκου Σπυριδόπουλου. Αφού ολοκληρωθούν, θα μπορεί να εκδοθεί άδεια παραστάσεως, όπως έχει ζητηθεί έγκαιρα με έγγραφο του Αλέξανδρου Κυριακίδη, ο οποίος είναι ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr