Προσπάθεια δηλώσεων του Δημάρχου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο

29 Νοεμβρίου 201816:12

Το τρίπτυχο συνεργασία – επικοινωνία- συντονισμός προσπάθησε να εξηγήσει στο Δημοτικό Ραδιόφωνο ο Δήμαρχος Ξάνθης, αλλά όπως αναρωτήθηκε και η δημοσιογράφος…μάλλον ο κακός καιρός χαλούσε την σύνδεση. Αν ο Δήμαρχος πήρε το 0 δεν το ξέρουμε.

Ο κ. Χαράλαμπος Δημαρχόπουλος, τόνισε ότι οι συσκέψεις του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ξάνθης είναι συχνές, και θα συνεχίσουν να είναι , ώστε ο μηχανισμός του Δήμου να είναι σε εγρήγορση και ετοιμότητα σε όλη τη χειμερινή περίοδο.

Χθες πραγματοποιήθηκε μια ακόμη σύσκεψη με τη συμμετοχή όλων των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Ξάνθης, υπό την προεδρεία του εντεταλμένου συμβούλου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κ. Παναγιώτη Ταρενίδη, παρουσία και του Δημάρχου κ. Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου.

Η χθεσινή ημέρα ήταν μια δύσκολη ημέρα, επισημαίνει ο Δήμαρχος, εξαιτίας της δυνατής βροχόπτωσης και της χαλαζόπτωσης μέσα στην πόλη αλλά και των εξαιρετικά δυνατών ανέμων.

Υπήρξαν πτώσεις δένδρων, και σε ιδιωτικές ιδιοκτησίες, στις οποίες συνέδραμαν οι υπηρεσίες του Δήμου ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η προστασία των δημοτών όπου αυτό κρίθηκε αναγκαίο ενώ η προεργασία που έγινε με την κατασκευή νέων σχαρών ομβρίων – σε περιοχές όπου είχαν διαπιστωθεί προβλήματα από έντονες βροχοπτώσεις – φάνηκε ότι συνέβαλλε στη θωράκιση της πόλης, πρόσθεσε ο Δήμαρχος, αναφορικά με τον απολογισμό της χθεσινής ημέρας.

Πρόσθεσε ότι όλος ο μηχανισμός του Δήμου παραμένει σε επιφυλακή αφού και σήμερα , όπως και αύριο μέχρι το απόγευμα, θα διατηρηθεί η κακοκαιρία και κάλεσε τους δημότες να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες του Δήμου όταν διαπιστώνουν κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα στον οικισμό ή τη γειτονιά τους.

Υπογράμμισε, τέλος, την μεγάλη εμπειρία και κυρίως την αποτελεσματικότητα του κ. Ταρενίδη και σε ότι αφορά την πρόληψη αλλά και σε ότι αφορά το επιχειρησιακό μέρος, όταν απαιτείται, σε τέτοιες περιπτώσεις.

Χριστουγεννιάτικος στολισμός

Ο χριστουγεννιάτικός στολισμός του Δήμου έχει ήδη ξεκινήσει. Φέτος εκτός από το στενό εμπορικό κέντρο της πόλης, θα επεκταθεί σε μεγαλύτερη έκταση τόσο στην πόλη όσο και στους οικισμούς, ενημερώνει ο Δήμαρχος: ‘ στόχος μας είναι να γίνει ελκυστική, άρα να αυξηθεί η κίνηση, στην αγορά μας αλλά και να δώσουμε τον εορταστικό τόνο. Μέσα στο Δεκέμβριο θα στηθεί και θα φωταγωγηθεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της Ξάνθης. Αναμένουμε και το φετινό πρόγραμμα της Ευχούπολης από το Κέντρο Πολιτισμού για να ψυχαγωγηθούν και να βιώσουν τη χαρά των Χριστουγέννων μικροί και μεγάλοι αλλά και όσοι βρεθούν κοντά μας την περίοδο των γιορτών’, κατέληξε.

Τα συλλυπητήρια του Δημάρχου για τον απροσδόκητο χαμό του Κ.Γαβριηλίδη

Τέλος, ο Δήμαρχος Ξάνθης, εξέφρασε τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του Κώστα Γαβριηλίδη για τον αιφνίδιο χαμό του, τονίζοντας ότι έφυγε πρόωρα και ανεπάντεχα ένας νέος άνθρωπος της Ξάνθης, ένας ενεργός πολίτης και ένας αγωνιστής που έδωσε μάχες για τους συναδέλφους του.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr