Προς πώληση 9 ελληνικά νησιά

7 Μαρτίου 201321:50

Διεθνής κτηματομεσιτικές σελίδες και μεσιτικά γραφεία έχουν κατακλυστεί το τελευταίο διάστημα από εννέα ελληνικά νησιά, τα οποία είναι προς πώληση. Πρόκειται για το σύμπλεγμα Εχινάδες νήσοι, που βρίσκετε απέναντι από τον Αστακό και το γνωστό λιμάνι στο Πλατυγιάλι.

Σύμφωνα με το Touristorama, ήδη το οικονομικό περιοδικό «Business Insider» έχει δημοσιεύσει άρθρο με τίτλο «Μπορούν να γίνουν δικά σας με μερικά εκατομμύρια», στο οποίο παρουσιάζεται λίστα με τα 9 νησιά που πωλούνται.

Στο άρθρο αναφέρεται, ότι πρόκειται για παραδεισένια νησιά της Μεσογείου και προτρέπονται οι αναγνώστες του περιοδικού να αγοράσουν ένα από τα νησιά και να βοηθήσουν την Ελλάδα οικονομικά.

Η λίστα με τα νησιά

Πρόκειται για τον Άγιο Αθανάσιο στην Ιτέα με τιμή πώλησης 1,9 εκατομμύρια δολάρια, το Μόδι στον Κορινθιακό με τιμή 1,5 εκατομμύρια δολάρια, τα Τοκμάκια της Λέσβου, που προτείνονται για τουριστικές επενδύσεις με 5 εκατομμύρια δολάρια, η Καρδιώτισσα Σικίνου με τιμή πώλησης 8 εκατομμύρια δολάρια, τμήμα του Αγίου Θωμά στον Αργοσαρωνικό με τιμή 15 εκατομμύρια δολάρια, το Δουλίχιο το μεγαλύτερο νησί προς πώληση στη λίστα, που πωλείται έναντι 50 εκατομμυρίων δολαρίων, το νησί Όμφορι, επίσης στο Ιόνιο, που πωλείται έναντι 62 εκατομμυρίων δολαρίων, η Γαία που συνοδεύεται με άδεια ανοικοδόμησης και πωλείται έναντι 5 εκατομμυρίων δολαρίων και τέλος η νησίδα Πάτροκλος, που βρίσκεται κοντά στην Αττική και διαθέτει ελαιόδεντρα, πεύκα και χαμηλή βλάστηση και κοστίζει 186 εκατομμύρια δολάρια.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr