Προληπτική ανάκληση σίδερου ατμού από τα Καρφούρ

13 Αυγούστου 201323:12

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοίνωσε ότι η εταιρεία Μαρινόπουλος Α.Ε. σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου σίδερου ατμού HSI2600-12 CRF HOME.

Συγκεκριμένα ενημερώνονται όλοι οι καταναλωτές που έχουν αγοράσει το προϊόν σίδερο ατμού HSI2600-12 CRF HOME, το οποίο διακινείται στην Ελλάδα από την επιχείρηση «Μαρινόπουλος Α.Ε.», με γραμμοκώδικα (bar code): 3609230617056, ότι η εταιρεία προχωρά σε οικειοθελή απόσυρση των προϊόντων αυτών για προληπτικούς λόγους, επειδή υπήρξαν μεμονωμένα περιστατικά μη ασφαλούς λειτουργίας του ατμοσίδερου στο εξωτερικό, εξαιτίας αστοχίας στο ηλεκτροφόρο καλώδιό του, με κίνδυνο πρόσβασης σε αυτό.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στη χώρα μας κανένα συμβάν, που να σχετίζεται με το ανωτέρω προϊόν.

Παρακαλούνται όλοι οι πελάτες που αγόρασαν το προϊόν αυτό, να μην το χρησιμοποιήσουν και να το επιστρέψουν στο κατάστημα που το έχουν αγοράσει, προκειμένου να τους επιστραφεί ποσό ίσο με την αξία της αγοράς του προϊόντος. Αντίστοιχα, καλούνται οι καταναλωτές να ενημερώσουν τα άτομα στα οποία έχουν ενδεχομένως δωρίσει το συγκεκριμένο προϊόν ότι μπορούν να το επιστρέψουν χωρίς την απόδειξη αγοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας Μαρινόπουλος Α.Ε. στο τηλέφωνο 801 802 5000 (ώρες λειτουργίας από 08.00πμ έως 22:00μμ).

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr