Προκαλούν οι Ισραηλινοί:«Δεν έχουμε αύριο σχολείο, δεν υπάρχουν άλλα παιδιά στη Γάζα»!Βίντεο ντροπή

30 Ιουλίου 201411:58

Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί το βίντεο με ισραηλινούς ακροδεξιούς που πανηγυρίζουν για τα νεκρά παιδιά στη Γάζα. Το περιστατικό που προκαλεί ανατριχίλα καταγράφηκε σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Ράμπιν του Τελ Αβίβ. Οι ισραηλινοί, μεταξύ άλλων προκλήσεων, τραγουδούν: «Δεν έχουμε αύριο σχολείο, δεν υπάρχουν πλέον άλλα παιδιά στη Γάζα»!

Παρά τις διαμαρτυρίες των παρευρισκομένων, εκείνοι συνέχισαν φωνάζοντας: «Μισώ όλους τους Αραβες» και «η Γάζα είναι ένα νεκροταφείο»

Οι συγκεντρωμένοι συμμετείχαν σε αντιδιαδήλωση προς τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιούσαν ειρηνιστές πολίτες στον ίδιο χώρο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου ζητώντας να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα timesofisrael.com, στην οποία αναρτήθηκε το βίντεο, τα άτομα που τραγουδούσαν τα συνθήματα ήταν ακροδεξιοί.

Παρά τις διαμαρτυρίες και προτροπές παρευρισκομένων στην πλατεία, εκείνοι συνέχισαν τις προκλήσεις τους, φωνάζοντας συνθήματα, όπως: «Μισώ όλους τους Αραβες» και «η Γάζα είναι ένα νεκροταφείο».

http://youtu.be/SkrGYhqTwso

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr