Ο Σ. Ξυνίδης προτείνει να καταργηθούν οι συντάξεις των Βουλευτών πριν ψηφίσουν το Ασφαλιστικό !

13 Ιανουαρίου 201614:49

Με ανάρτησή του στο blog του ο πρώην Βουλευτής Σωκράτης Ξυνίδης ζητά την κατάργηση των συντάξεων των βουλευτών και την προσμέτρηση του χρόνου της θητείας τους, στον ασφαλιστικό χρόνο του φορέα στον οποίο εντάχθηκαν για την επαγγελματική δραστηριότητα που άσκησαν. Παράλληλα συναρτά αυτή τη θέση, με το ηθικό τους δικαίωμα να ψηφίσουν την ασφαλιστική μεταρρύθμιση καθώς αυτή θα αφορά άμεσα τους ίδιους.

Ο Πρώην Υπουργός αναφέρει: “Διαβάζω το ΕΘΝΟΣ και λέω προς τους αγαπητούς πρώην συναδέλφους μου βουλευτές, ιδίως αυτούς που θα σπεύσουν να με χαρακτηρίσουν λαϊκιστή. Οι συντάξεις που χορηγούνται από τη Βουλή των Ελλήνων θα πρέπει να καταργηθούν. Οι πρώην βουλευτές θα πρέπει να συνταξιοδοτούνται από τον ασφαλιστικό φορέα που ήταν ενταγμένοι όταν ασκούσαν το επάγγελμά τους, με προσμέτρηση στον ασφαλιστικό τους χρόνο του διαστήματος που θήτευσαν ως βουλευτές. ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ. Τότε και μόνον τότε έχουν ηθικό δικαίωμα να αποφασίσουν για το νέο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας.Αυτή είναι και η πρότασή μου προς τον πολιτικό φορέα στον οποίο ανήκω. Ζητώ από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών να υιοθετήσει τη θέση αυτή.”

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr