Πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελουμένων των δράσεων ΤοπΣΑ & ΤοπΕΚΟ

25 Μαΐου 201511:39

Στα πλαίσια της πράξης έχουν επιλεγεί 85 άνεργοι-ωφελούμενοι από την γεωγραφική περιοχή του Δήμου Αβδήρων οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει δράσεις κατάρτισης και συμβουλευτικής υποστήριξης με σκοπό να καταστούν έτοιμοι ώστε να εισαχθούν στην αγορά εργασίας.

Μεταξύ των ωφελουμένων έχουν επιλεγεί πολλοί συμπολίτες μας από διαφορετικές ειδικότητες, οι οποίοι μπορούν να αποτελέσουν σημαντικό στήριγμα για οποιασδήποτε τοπική επιχείρηση η οποία αναζητεί ειδικευμένο ή μη προσωπικό. Ο κεντρικός στόχος του έργου δεν είναι άλλος από την αξιοποίηση αυτού του ανθρώπινου δυναμικού προς όφελος της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας.

Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας οι φορείς της Αναπτυξιακής Σύμπραξης υλοποιούν δράσεις δικτύωσης και ενημέρωσης του τοπικού κοινού, των επιχειρήσεων και των φορέων που θα μπορούσαν να ενισχύσουν με την συμμετοχή τους τα αποτελέσματα του έργου.

Επιχορήγηση επιχειρήσεων

Σημαντική πληροφορία η οποία θα πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η ενεργοποίηση ειδικού προγράμματος επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελουμένων των δράσεων ΤοπΣΑ & ΤοπΕΚΟ από τον ΟΑΕΔ.
Το πρόγραμμα αυτό επιχορηγεί κάθε επιχείρηση η οποία ενδιαφέρεται να απασχολήσει ωφελούμενο των παραπάνω δράσεων με:

15€ την ημέρα για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης ωφελούµενων ανεργων κάτω των 25 ετών
18€ την ημέρα για κάθε ημέρα πλήρους απασχόλησης ωφελούµενων ανεργων άνω των 25 ετών

Η διάρκεια της επιχορήγησης ορίζεται στους τέσσερις (4) μήνες (από την ημερομηνία πρόσληψης).

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα επιχορήγησης μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη ηλεκτρονική σελίδα του ΟΑΕΔ:

oaed

Πληροφορίες για το πρόγραμμα επιχορήγησης

Οι επιχειρήσεις οι οποίες θέλουν να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για την απασχόληση ωφελουμένων και να βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο στην επίτευξη του τελικού στόχου, καλούνται να συμπληρώσουν το ερωτηματολόγιο που ακολουθεί:
question-150x150
EΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Δείτε την επίσημη πρόσκληση για συμμετοχή στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες, τόσο σχετικά με το πρόγραμμα απασχόλησης όσο και για την διαδικασία επιλογής ωφελουμένων βάσει των αναγκών της επιχείρησής σας, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα στελέχη της Α.Σ.:

ΑΣ ΑΛΦΙΤΟΠΩΛΙΣ
Βενιζέλου 70, Ξάνθη
τηλ. 25410-83370, Fax. 25410-83007
Email. as.alfitopolis@gmail.com
www.alfitopolis.gr

(Υπεύθυνοι πληροφόρησης: Τοφέας Αναστάσιος, Πετρακοπούλου Ζωζώ)

kanones1

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr