Προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στα Κιμμέρια

23 Ιουνίου 201914:24

Πραγματοποιήθηκε από την Κ.Ο Ξάνθης την Παρασκευή 21 Ιουνίου, προεκλογική συγκέντρωση στην περιοχή των Κιμμερίων. Στη συγκέντρωση μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές Ξάνθης Χατζόγλου Μουράτ και Χαράλαμπος Φωτιάδης οι οποίοι μεταξύ άλλων τόνισαν :

“Τη συντηρητική πολιτική, που θα εφαρμόσει η επόμενη κυβέρνηση, ούτε θέλουν ούτε μπορούν να την αντιπαλέψουν κόμματα που δοκιμάστηκαν σε κυβερνητικές θέσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια και σήμερα βρίσκονται ή αύριο θα βρεθούν στο ρόλο της αντιπολίτευσης, ακολουθώντας “δεξιές” πολιτικές, ακόμα και με τη μάσκα της “αριστεράς” και της “προόδου”. Δεν μπορούν αυτά τα κόμματα να οργανώσουν και να προωθήσουν στο ελάχιστο τον αγώνα και τις διεκδικήσεις του λαού και μέσα στη Βουλή και κυρίως έξω από αυτήν, εκεί όπου όλα τελικά κρίνονται. Στα κυβερνητικά προγράμματα του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, υπάρχουν οι εφαρμοστικοί νόμοι των 3 μνημονίων που θα συνεχίσουν να εφαρμόζονται, τα μνημόνια διαρκείας και οι μηχανισμοί εποπτείας της ΕΕ που ισχύουν για όλα τα κράτη-μέλη της, τα ματωμένα πλεονάσματα μέχρι το 2060, οι απαιτήσεις του μεγάλου κεφαλαίου, που βαφτίζονται “αναδιαρθρώσεις”, οι επικίνδυνες δεσμεύσεις της χώρας σε ΝΑΤΟ – ΕΕ. Τώρα πρέπει και μπορούμε, με ισχυρό Κ.Κ.Ε, να βάλουμε τις βάσεις για να αλλάξει η κατάσταση, να δυναμώσει η κοινή πάλη των λαών της Ελλάδας, της Τουρκίας, της Κύπρου, των λαών όλης της περιοχής μας ενάντια σε αυτούς που προκαλούν τους πολέμους, που διαλύουν χώρες, που ξεκληρίζουν λαούς, που ξεσπιτώνουν εκατομμύρια ανθρώπους.

      Δεν υποτασσόμαστε στη σημερινή μιζέρια του αρνητικού συσχετισμού δύναμης! Γνωρίζουμε πως οι λαοί έχουν τη δύναμη να τους αλλάξουν! Μπορούμε να τους ανατρέψουμε! Να, γιατί εκείνο που έχει σήμερα σημασία είναι η ενίσχυση, και στις εκλογές, του Κ.Κ.Ε, της μόνης πολιτικής δύναμης που αποκαλύπτει, αντιπαλεύει και κινητοποιεί τους εργαζόμενους ενάντια σ’ αυτή την καταστροφική για το λαό πορεία. Στις 7 Ιουλίου λοιπόν, ισχυρό Κ.Κ.Ε, για να είναι η δύναμή μας την επόμενη μέρα”.

     Μετά τις ομιλίες ακολούθησε περιοδεία στα καφενεία του χωριού.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr