Η πρόεδρος του Συλλόγου Σταυρουπολιτών Αθηνών, Νίκη Πανούση στο δημοτικό ραδιόφωνο

11 Φεβρουαρίου 201816:26

Με πρωτοβουλία της προέδρου του συλλόγου Σταυρουπολιτών στην Αθήνα κ. Νίκης Πανούση, συλλέγονται υπογραφές  από τα μέλη των σύλλογων Ξανθιωτών και Θρακιωτών στην πρωτεύουσα, ώστε να επανεξεταστεί το θέμα του λατομείου αλλά και να μην μπει λουκέτο στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη γενέτειρα τους. (Σ.σ: για το υποκατάστημα της Πειραιώς πάντως οι αποφάσεις φαίνεται ότι ήδη έχουν ληφθεί από πλευράς τράπεζας).

Η κ. Πανούση εξήγησε τους λόγους για τους οποίους κινητοποίησε τους συλλόγους συμπατριωτών μας στην Αθήνα σε ότι αφορά το λατομείο- θέμα το οποίο έφτασε μέχρι και στη Βουλή- τονίζοντας ότι εκτός από περιβαλλοντικοί είναι και οικονομικοί αφού τέτοιες ενέργειες ακυρώνουν τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την τουριστική ανάδειξη της πανέμορφης περιοχής.

Όπως σημείωσε κάθε χρόνο με πρωτοβουλία του συλλόγου της επισκέπτονται λεωφορεία με Αθηναίους τη Σταυρούπολη –καθιερωμένη ημερομηνία η γιορτή των Ταξιαρχών , πολιούχων της Σταυρούπολης αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους- ώστε να γνωρίσουν την περιοχή. Ήδη, τονίζει, η κ. Πανούση φιλική της οικογένεια από την Αθήνα αγόρασε σπίτι στη Σταυρούπολη, την οποία αγάπησε μέσω αυτών των εκδρομών !

Η προοπτική ανάδειξης του κάλλους της ευρύτερης περιοχής με στόχο της προσέλκυση επισκεπτών και την ενίσχυση της τοπικής κοινωνίας και οικονομίας, με επιχειρηματικές δραστηριότητες όπως το λατομείο, αποδυναμώνεται,  εκτιμά η κ. Πανούση, ο σύλλογος της οποίας τίθεται στο πλευρό του δήμου Ξάνθης και του Δημάρχου για οτιδήποτε, ενισχυτικά, χρειαστεί για την περιοχή.

Η κ. Πανούση επισήμανε ότι οι δεσμοί με τη γενέτειρα είναι ισχυροί και έτσι θα παραμείνουν, και μέσω της ενημερωτικής εκπομπής του δημοτικού ραδιοφώνου ζήτησε να υπάρχει ένας ανοικτός δίαυλος επικοινωνίας για τα προβλήματα της Δ.Ε.Σταυρούπολης με το σύλλογο ώστε να ενημερώνονται οι συμπολίτες για τις ενέργειες και τις δράσεις του: ’άλλωστε είμαστε δημότες Ξάνθης και εμείς και θα παραμείνουμε’ κατέληξε στέλνοντας την καλημέρα της στους συντοπίτες της.

Ακούστε την κ. Νίκη Πανούση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr