Φωτιά στην Καλλιράρχη της Θάσου – Αεροσκάφη και πυροσβεστικά από την ΑΜΘ έσπευσαν στο νησί

16 Αυγούστου 201315:35

Σε ετοιμότητα βρήκε τις υπηρεσίες της περιοχής η φωτιά που ξέσπασε, μετά τη 1 το μεσημέρι της Παρασκευής στην Kαλλιράχη της Θάσου στη θέση “κλίσμα”, καθώς η περιοχή ήταν σε ζώνη υψηλού κινδύνου και υπήρχε επιφυλακή, όπως ανέφερε μιλώντας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Ξάνθης ο  Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας ΑΜΘ, Κωνσταντίνος Χουβαρδάς.

Αρχικά η φωτιά μαίνεται ανεξέλεγκτη ενώ δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για την έκτασή της ή την ένταση, που ευνοείται από τους ισχυρούς ανέμους. Η φωτιά είναι κοντά σε κατοικημένη περιοχή  και σύμφωνα με πληροφορίες από επισκέπτη στην περιοχή η φωτιά απέχει περίπου 1000 μέτρα από τα σπίτια.

Ένα όχημα από Ξάνθη και ένα όχημα από Κομοτηνή μαζί με πεζοπόρα τμήματα έχουν ήδη αναχωρήσει για τη Θάσο ενώ αναμένετε άμεσα να επιχειρήσει στη φωτιά ένα ελικόπτερο και ένα αεροπλάνο τύπου PZL ( Πετζετέλ)

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ και βίντεο στο Kavalapress.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr