Οι πρατηριούχοι της Θεσσσαλονίκης γράφουν ιστορία

15 Μαρτίου 201711:45

Η Ένωση Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης ίσως είναι η πιο οργανωμένη και δραστήρια Ένωση Βενζινοπωλών στην Ελλάδα. Πολλά από αυτά που βλέπουμε στα πρατήρια και κάνουν πιο εύκολη την ζωή μας (όπως η σφραγίδα στην απόδειξη) είναι προτάσεις της ΕΝ.ΒΕ.Θ. Μάλιστα τον τελευταίο 1,5 χρόνο έχουν ενσωματώσει στην Ένωση τους και μια πλήρη εταιρική επικοινωνία χωρίς να αφήνουν πλέον τίποτε αναπάντητο όσο αφορά το κλάδο τους.

Μέσα από τον ιστότοπο τους και την ενότητα “Αλήθειες” προσπαθούν όχι μόνο να ενημερώσουν τους καταναλωτές αλλά να δώσουν τις πραγματικές γνώσεις ακόμα και στους δημοσιογράφους. 

Σε αυτό το κλίμα η ΕΝ.ΒΕ.Θ δεν δίστασε κυριολεκτικά να έρθει αντιμέτωπη με τον Σύνδεσμο εμπορίας Πετρελαιοειδών (ΣΕΕΠΕ) , τους προμηθευτούς δηλαδή, και να προχωρήσει σε μυνητήρια αναφορά για τους ιδιωτικούς ελέγχους του ΣΕΕΠΕ όπου σε ανακοίνωση τους αναφέρουν:

Η Ένωση Βενζινοπωλών Θεσσαλονίκης (ΕΝ.ΒΕ.Θ) κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα Θεσσαλονίκης με κοινοποίηση στη κυρία Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προκειμένου να διερευνηθούν και να ελεγχτούν οι ποινικές ευθύνες του ΣΕΕΠΕ μετά από τις συστηματικά συνεχιζόμενες και μη στοιχειοθετημένες  επιθέσεις του εναντίον των πρατηριούχων του νομού Θεσσαλονίκης.

Μεταξύ των άλλων η ΕΝ.ΒΕ.Θ  ζητάει και την έρευνα για τις παραβάσεις του Π.Κ για ψευδή παράσταση τέλεσης αδικήματος όπως και αυτό της αντιποίησης αρχής. Η ΕΝ.ΒΕ.Θ  πρωτοστατεί στην επιβολή της νομιμότητας σε όλα τα στάδια της διακίνησης  καυσίμων από  όλους τους εμπλεκόμενους έχοντας κάνει πολλές προτάσεις στη πολιτεία.

Θυμίζουμε ότι η ΕΝ.ΒΕ.Θ μαζί με την ΠΟΠΕΚ ζήτησε συνάντηση συνένωσης δυνάμεων για την επιβολή της νομιμότητας και με τον ΣΕΕΠΕ, αλλά ο προφανώς ο ΣΕΕΠΕ αρκείται σε συκοφαντικές ανακοινώσεις νομίζοντας ότι θα αποπροσανατολίσει τη κοινή γνώμη ανέξοδα συκοφαντώντας  τους οικογενειάρχες  πρατηριούχους.  

Τέλος καλούμε τον ΣΕΕΠΕ να απέχει από τέτοιου είδους ενέργειες στο μέλλον όπως τον καλούμε για άλλη μία φορά από κοινού να ζητήσουμε από την πολιτεία να δημιουργήσει νομοθετική και ελεγκτική ασπίδα  στα υγιή κομμάτια των κλάδων που εμπλέκονται στη διακίνηση και εμπορία καυσίμων αν πραγματικά αυτός είναι και δικός του στόχος.     

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr