“Πράσινο φως” στην εκπαίδευση αστυνομικών της FRONTEX στις σχολές Κομοτηνής, Ξάνθης και Διδυμοτείχου

18 Ιανουαρίου 202011:21

Την πρόταση του βουλευτή Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδη Στυλιανίδη να εκπαιδεύεται μέρος των Ευρωπαίων Αστυνομικών της FRONTEX στις Σχολές Αστυνομίας της Κομοτηνής, της Ξάνθης και του Έβρου υιοθέτησε ο Έλληνας Επίτροπος όπως ενημέρωσε την Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής. 

Η πρόταση αυτή κατατέθηκε πρώτη φορά κατά τις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας από τον βουλευτή Ροδόπης, την οποία υποστήριξε δυναμικά η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη αναφερόμενη στην σημασία της ιδέας του Ευριπίδη Στυλιανίδη για την Ελλάδα αλλά και για την ακριτική περιφέρεια της Αν. Μακεδονίας και Θράκης. 

Υπενθυμίζεται πως την πρόταση είχαν θέσει από κοινού Ντ. Μπακογιάννη και Ε. Στυλιανίδης στον υπουργό Εσωτερικών της Βαυαρίας κο Hermann προκειμένου να το μεταφέρει και να το υποστηρίξει στην γερμανική κυβέρνηση και ιδιαίτερα στον υπουργό Εσωτερικών της Γερμανίας κο Σεεχοφερ.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr