Πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για τους υπαλλήλους του Δήμου Τοπείρου

27 Ιανουαρίου 201716:37

Την Τρίτη 25 Ιανουαρίου στη αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τοπείρου πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους υπαλλήλους του Δήμου Τοπείρου.

Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Τοπείρου κ. Θωμάς Μίχογλου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Ε. Πολυχρονιάδου, οι Αντιδήμαρχοι κ. Χ. Κουτσομιχάλης, κ. Ν. Κιατίπης και κ. Σ. Χουσεϊν Ογλού, Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Τοπείρου και όλοι οι υπάλληλοι.

Χαιρετισμό προς όλους τους παρευρισκόμενους Δημοτικούς Υπαλλήλους, απεύθυνε η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κα. Ε. Πολυχρονιάδου εκφράζοντας τις εγκάρδιες ευχές της.

Με τη σειρά του, ο Δήμαρχος Τοπείρου έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους το 2017 να είναι ένα έτος με υγεία , προκοπή, αισιοδοξία και αποδοτικότητα.

Επίσης ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Δήμου για τη συνεργασία, η οποία είναι σημαντική προκειμένου να εξυπηρετούνται οι πολίτες στην καθημερινότητα ικανοποιώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προσδοκίες και τις απαιτήσεις τους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr