Πόσο Τέλειο – Τους έριξαν πρόστιμα όσο τζίρο κάνουν όλο το χρόνο

7 Αυγούστου 201813:38

Αν κάποιος πει ότι το Ελληνικό Κράτος δεν λειτουργεί η ζει σε άλλη χώρα η απλά είναι αρνητικός με την έννοια κράτος, το Ελληνικό συγκεκριμένα.

Μάλιστα οι ελεγκτικές αρχές αυτού του κράτους πρότυπο, αφού έκαναν όλους τους ελέγχους εκεί που το χρήμα διακινείται σε διάφορα χρώματα και έκαναν έλεγχους ακόμα και σε όλα τα καταστήματα που απαγορεύεται το κάπνισμα, ανηφόρισαν για τα Νεστοχώρια και πήγαν για ελέγχους στην κοσμοπολίτικη Σταυρούπολη.

Οι καταστηματάρχες εκεί που ρουφάνε με το μπουρί την εργατική τάξη πήραν το μάθημα τους. Τους επιβλήθηκαν τόσα πρόστιμα συνολικά όσο τζίρο κάνουν όλα τα μαγαζιά μαζί. 

Μάλιστα, ήταν τέτοιο το χτύπημα του κράτους που ήδη κάποιοι αναγκάζονται να πουλήσουν τα καταστήματα τους σε άλλους επιχειρηματίες οι οποίοι έχουν αρχίσει τα τάματα και τα ευχέλαια για την νέα τους προσπάθεια.

Για να καταλάβετε το μέγεθος της κατάχρησης στην συγκεκριμένη περιοχή, 4 καφέδες και μια μπύρα στοιχίζουν 6 ευρώ, μιλάμε κλέφτες!!!!!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr