Πώς σταματάμε την ισλαμοφοβία. Συνάντηση την Παρασκευή στην Ξάνθη.

19 Νοεμβρίου 201513:43

Με τίτλο “Πώς σταματάμε την ισλαμοφοβία” την Παρασκεύη 20/11 διοργανώνεται συνάντηση στο  Καφέ Βυζάντιο, 7μμ από το ΣΕΚ.

Στη σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται:

 
Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις παριστάνουν υποκριτικά τους υπέρμαχους του δυτικού πολιτισμού της ελευθερίας και της δημοκρατίας, ενώ στέλνουν τα βομβαρδιστικά τους στη Μέση Ανατολή, την Ασία και την Αφρική και πνίγουν μικρούς Αϊλάν στη Μεσόγειο. Ανεμίζουν τη σημαία της ισλαμοφοβίας και του ρατσισμού, δίπλα τους φασίστες.
Επιχειρούν με γελοία σενάρια να συνδέσουν την προσφυγιά με την “απειλή των τζιχαντιστών”, ενώ είναι ο δικός τους “πόλεμος κατά της τρομοκρατίας” που σκοτώνει χιλιάδες αμάχους και θεριεύει αντιδραστικά φαινόμενα όπως το ISIS.
 
Στην πάλη για μια κοινωνία χωρίς βόμβες, φράχτες και μνημόνια, πρέπει όλες μας οι δραστηριότητες να λογοδοτούν στην ενότητα της εργατικής τάξης, γι’ αυτό δεν πρέπει να επιτρέψουμε να απλωθεί το δηλητήριο του ισλαμοφοβικού ρατσισμού.

Και πρέπει να πούμε ακόμα πιο δυνατά, μετά την πολύνεκρη σφαγή στο Παρίσι: καμία διευκόλυνση στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, να κλείσουν οι βάσεις, να φύγει η FRONTEX, να ανοίξουν τα σύνορα για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. 

Document-page-001

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr