Πως ο ακροαριστερός “παρα….συριζα” ξεπλύθηκε πολιτικά και διεκδικεί τον Δήμο

5 Μαρτίου 201910:05

Από τις 16 Ιανουαρίου το παραπολιτικό μενού του xanthileft.gr , “παρα…συριζα”, έχει να γράψει για την Μαρέβα, τον Μητσοτάκη, την Novartis, τους μπεκρήδες δημοσιογράφους της Ξάνθης, τον ακροδεξιούς δημοσιογράφους της πόλης,  και φυσικά, τον Ανέστη Αντωνιάδη και το ΠΑΣΟΚ.

Για τους τελευταίους είναι λογικό μάλιστα, αφού το μισό ΠΑΣΟΚ έχει μετακινηθεί στην πολιτική κίνηση που δημιούργησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να διεκδικήσει τον Δήμο Ξάνθης, ενώ ο “μπεκρήδες” και ακροδεξιοί δημοσιογράφοι είναι χρήσιμοι αυτή την περίοδο.

Ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου λοιπόν, γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και αρθρογράφος του “παρα…συριζα” (σ.σ όσα έγραφε τα έλεγε και στο Δημοτικό ραδιόφωνο), αποφάσισε, όπως έχουν δικαίωμα όλοι οι Έλληνες πολίτες, να διεκδικήσει τον Δήμο Ξάνθης, ποντάροντας στην μνήμη πέστροφας που έχουν οι ψηφοφόροι. 

Τι ξέχασαν δηλαδή οι ψηφοφόροι εκτός τον πολιτικό του χαρακτήρα (σ.σ πανηγύριζε όταν δημοσιογράφος της πόλης οδηγήθηκε στην φυλακή), ξέχασαν , και ειδικά του ΠΑΣΟΚ την προεκλογική περίοδο του 2014, ξέχασαν , και ειδικά του ΠΑΣΟΚ το ΟΧΙ και το ΝΑΙ του δημοψηφίσματος και την ντροπή να κυκλοφορούν στην Ξάνθη, ξέχασαν , και ειδικά του ΠΑΣΟΚ ότι ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου και το κόμμα του κυβέρνησε με την πιο σάπια ακροδεξιά, ξέχασαν , και ειδικά του ΠΑΣΟΚ ότι τους χλεύαζαν σαν γερμανοτσολιάδες και προδότες.

Έτσι για να ξεπλυθεί πολιτικά ο Γιώργος Χατζηθεοδώρου από αυτό το παρελθόν, τους διεκδίκησε, και τι καλύτερο από ένα κοπάδι πέστροφες που δεν ξέρει που πάει, επομένως, και δεν το νοιάζει προς τα που φυσάει. Και φρόντισε μάλιστα, να δημιουργήσει έναν συνδυασμό ξένοιαστο, από Δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο μέσος επαγγελματίας, που το τελευταίο που τον ενδιαφέρει, είναι να συμπληρώσει το όνομα του σε ένα ψηφοδέλτιο, όπου τον ηγέτη του δεν θα τον έβαζε γράμμα στον Αη Βασίλη να γράψει για παραγγελία 

Το επόμενο διάστημα λοιπόν, και μέχρι τις εκλογές, θα δούμε τους άλλοτε αξύριστους και κόντρα επαναστάτες της πρώην Ριζοσπαστικής Αριστεράς, να ξυρίζονται καθημερινά , να βάζουν το Μοντγκόμερι (όσο έχει κρύο), να μιλάνε για την ανάγκη συνεργασίας δυνάμεων της Αριστεράς, και την από κοινού προσπάθεια να διώξουν τον φασισμό και την ακροδεξιά από τον Δήμο.

Αυτά, μέχρι της Δημοτικές λοιπόν, γιατί την επόμενη ημέρα θα αυτοδιοριστεί καλύτερος όλων…και πάλι

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr