Ποντιακά τραγούδια και χοροί στο Γηροκομείο Ξάνθης από το Σύλλογο Ποντίων

14 Νοεμβρίου 201511:00

Το Γηροκομείο Ξάνθης επισκέφθηκε η χορωδία του Συλλόγου, την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015.

   Μας καλοδέχτηκαν ο Έφορος δημοσίων σχέσεων κ. Σταμάτης Σταματιάδης και το άξιο επαίνων προσωπικό για τις προσπάθειες του να έχουν οι τρόφιμοι του χώρους καθαρούς, φιλόξενους, γεμάτο αγάπη και θαλπωρή.

  Συγκινήθηκαν οι γερόντισσες και οι γέροντες στο άκουσμα της λύρας και των τραγουδιών μας. Γεύτηκαν τα όμορφα σπιτικά εδέσματα που ετοίμασαν οι κυρίες του Συλλόγου και μας ακολούθησαν στους χορούς που ακολούθησαν.

   Τα μέλη της χορωδίας του Συλλόγου μας, σύλλογος κατ εξοχήν πολιτισμού με τους προγόνους μας να έχουν βιώσει την ανέχεια και την εγκατάλειψη, επισκέφθηκαν το Γηροκομείο συναισθανόμενοι βαθύ το χρέος απέναντι στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη ένα χαμόγελο ζεστασιάς κι ανθρωπιάς .

     «Τα γερατειά, όπως και να’ ναι, πονάνε. Κι αν σ’ έχουν ξεχάσει και κανείς δεν να σου πει ένα λόγο γλυκό, ένα ευχαριστώ, η ζωή δεν υποφέρεται».

100 6(1) 4(2) 2(5)

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr