Πωλείται το νησί «Χώρα» απέναντι από το Σούνιο -Ποιοι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον [εικόνες]

13 Φεβρουαρίου 201415:30

Το ενδιαφέρον Αμερικανών, Αράβων, Ρώσων αλλά και Κινέζων έχει τραβήξει το νησί «Χώρα» που βρίσκεται απέναντι σχεδόν από το Σούνιο και βγαίνει «στο σφυρί» αντί 35 εκατ. ευρώ.

Τα πλεονεκτήματα του νησιού είναι πολλά: βρίσκεται σε απόσταση μικρότερη της μισής ώρας από την Αθήνα, ενώ ο αγοραστής, αυτόματα, γίνεται και ιδιοκτήτης ενός ολόκληρου συμπλέγματος νησιών, καθώς στην τιμή περιλαμβάνονται και οι νησίδες που υπάρχουν γύρω από αυτό. Επιπλέον είναι απομονωμένο σε σχέση με τα υπόλοιπα που υπάρχουν στην περιοχή, ενώ είναι χωρισμένο σε ζώνες για οικιστική και εμπορική χρήση. Ολα αυτά έχουν δελάσει τους ενδιαφερόμενους που ήδη έχουν κλείσει ραντεβού για να το επισκεφθούν και να δουν τις ομορφιές του, αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρει.

Μάλιστα, όπως σημειώνει η Espresso, η πραγματική αξία του 86,5 στρεμμάτων νησιού είναι 50 εκατ. ευρώ και όχι τα 35 εκατ. ευρώ, αντί των οποίων πωλείται.

chora-2 chora-3 chora-5 chora-7 chora-9 chora-10

Πηγή:  iefimerida.gr 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr