Πόλεμος ΣΥΡΙΖΑ με Δήμο Ξάνθης για την ….ΟΝΝΕΔ Ξάνθης

29 Δεκεμβρίου 201509:30

Σφοδρή επίθεση στο Δήμο Ξάνθης εξαπολύει η Νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ με ανάρτησή της στο site της οργάνωσης, κατηγορώντας τη δημοτική αρχή και τον Πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού για πρόσληψη ειδικού συνεργάτη και ανάθεση υπηρεσιών σε δύο μέλη της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης.

Στην ανάρτηση με τίτλο feliz navidad που κοινοποιήθηκε στο FB χρησιμοποιούνται σκληρές εκφράσεις εναντίον του Δήμου και του Δημάρχου προσωπικά.

Τι αναφέρουν οι επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ:

  1. Η «Νέα  Γενιά» αναλαμβάνει καθήκοντα. Ο νυν πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης , ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου για θέματα αναπλάσεων, πρασίνου, βιοκλιματικού σχεδιασμού, ελλείψει της συγκεκριμένης ειδικότητας(!) , επελέγη ο «καλυτερότερος», ΟΝΝΕΔίτης, με πείρα στο αντικείμενο!(Αρ.Πρ.48072, Απ.Δημάρχου 2037/13-10-15)
  2. Ακόμα ένας ΟΝΝΕΔίτης, διακεκριμένος στον κλάδο του, καταξιωμένος στον χώρο του βιβλίου, θα τσεπώσει 24.489 ευρώ με απευθείας ανάθεση (παραμονή Χριστουγέννων), για να συντονίσει, να σχεδιάσει και να οργανώσει την » Αμερικάνικη Γωνιά » στη Βιβλιοθήκη. Ο Πασχάλης μοιράζει φωτάκια, καθρεφτάκια και ευρώ  στους ημετέρους. Από την τσέπη του;(Αρ.Πρ.2662/24-12-15)
  3. Μαγευτικά Χριστούγεννα στην πόλη με τα «χίλια χρώματα», με καραόκε(9.000 ευρώ), φωτάκια(38.000 ευρώ), καλλιτεχνικά πτώματα και τα CD τους (4.500 ευρώ).
  4. Το οικολογικό μήνυμα που στάλθηκε  με το κομμένο έλατο στα παιδιά της Ξάνθης, ήταν σαφές!!!Εύγε Δάσκαλε!!!
  5. Καιρός να ασχοληθούμε τώρα με τα «Καρναβάλια»!!! Μπράβο στο αχτύπητο δίδυμο! 
  6. Καιρός να ασχοληθούμε και σοβαρά με τον Δήμο!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr