“Πόλεμος” – 22.000 κάλυκες μάζεψε ο Κυνηγητικός Σύλλογος Ξάνθης

4 Απριλίου 201823:24

Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή από τα μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Ξάνθης στην συλλογή χρησιμοποιημένων πλαστικών φυσιγγίων (κάλυκες) για το  κυνηγετικό έτος 2017 -2018.

Περισσότεροι  από 22.000 κάλυκες συγκεντρώθηκαν και παραδόθηκαν  στα γραφεία του συλλόγου με σκοπό την ανακύκλωση.

Ο συνάδελφος μας, που παρέδωσε τους περισσότερους κάλυκες, κέρδισε μία τοπική άδεια θήρας για την νέα κυνηγετική σεζόν 2018-2019, ενώ ο δεύτερος και ο τρίτος κέρδισαν από 2 κουτιά φυσίγγια.

Φέτος το Υπουργείο Περιβάλλοντος ξεκίνησε  για πρώτη φορά, ένα πιλοτικό σχέδιο και πρόγραμμα συλλογής και ανακύκλωσης των καλύκων που απορρίπτονται κατά την κυνηγετική δραστηριότητα,  με προοπτική να καταστεί υποχρεωτικός ο χαρακτήρας του, από την επόμενη κυνηγετική περίοδο.

Προτρέπουμε  τα μέλη  μας να συλλέγουν τους χρησιμοποιημένους κάλυκες, γιατί το ίδιο πρόγραμμα θα εφαρμοστεί και την νέα κυνηγετική περίοδο

(2018-2019) με επιβράβευση του συναδέλφου, ο όποιος θα παραδώσει τους περισσότερους κάλυκες, με την δωρεάν έκδοση μίας τοπικής άδειας θήρας από τον Σύλλογο μας..

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr