Το “πολεμικό” κλίμα ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ανάγκασε τους τρεις βουλευτές να μην παραβρεθούν στις εκδηλώσεις

4 Οκτωβρίου 201618:11

Απουσίαζαν από τις εκδηλώσεις για τα Ελευθέρια της Ξάνθης οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και η αιτιολογία για δήθεν υποχρεώσεις δεν ήταν τίποτε άλλο από το να δικαιολογήσει την αδικαιολόγητη απουσία τους. Οι τρεις βουλευτές απουσίαζαν για τον ίδιο λόγο που απουσίαζαν και στην επίσκεψη του Πάνου Καμμένου αφού εδώ και λίγο καιρό στην Ξάνθη οι σχέσεις των δύο συνεταίρων είναι στα κόκκινα.

Οι ΑΝΕΛ στην Θράκη παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και αυτό είναι να αναδείξουν το πατριωτικό τους καθήκον έναντι των επιδιώξεων της Τουρκίας στην περιοχή, για το λόγο αυτό το τελευταίο διάστημα ανέπτυξαν μια δήθεν σκληρή τακτική έναντι του Ζεϊμπέκ Χουσεϊν ο οποίος όπως φαίνεται δεν συγκινείται ιδιαίτερα. 

Όπως σε όλη την Ελλάδα έτσι και στην Ξάνθη τα στελέχη και “φίλοι” του ΣΥΡΙΖΑ θεωρούν αναγκαίο κακό την συντροφιά των “ψεκασμένων” όπως τους αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Και κάποιος θα μπορούσε να δικαιολογήσει την απουσία του Ζεϊμπέκ Χουσεϊν αλλά αυτές του Σ.Γιαννακίδη και Γ.Στογιαννίδη είναι αδικαιολόγητες κάνοντας πολιτική σε ένα γεγονός που αφορούσε όλη την πόλη

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr