Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Ξάνθης και το ΙΘΤΠ στην Σμίνθη

14 Νοεμβρίου 201613:49

Η Π.Α.Ε. Ξάνθη Α.Ο. και το Ίδρυμα Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, πραγματοποιούν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου στις 5 το απόγευμα, στον χώρο του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Ιδρύματος στην Σμίνθη, εκδήλωση γνωριμίας, των μικρών φίλων, της ορεινής περιοχής, με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Οι ποδοσφαιριστές Καρίμ Σολτάνι, Θανάσης Παπαγεωργίου και Οκάν Χατζητερζόγλου, θα συζητήσουν, θα φωτογραφηθούν και θα υπογράψουν αυτόγραφα, προωθώντας με αυτό τον τρόπο τον αθλητισμό, τον πολιτισμό και το ευ αγωνίζεσθαι.
xanthi_players-sminth

 “Οι αθλητές μας προβάλλοντας τις υψηλές αξίες της ζωής συμβάλλουν στην ίδια την κοινωνία, δίνοντας στα παιδιά το καλό παράδειγμα, εφοδιάζοντας τα για την μετέπειτα πορεία τους, μαθαίνοντας τα, την εκτίμηση και τον σεβασμό για τον συνάνθρωπο τους.

 Περιμένουμε όλους τους μικρούς μας φίλους (και όχι μόνο) από την Σμίνθη και τα γύρω χωριά,  για ένα ευχάριστο αθλητικό απόγευμα!” , καταλήγει η σχετική ανακοίνωση

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr