Ποδηλατικό κάλεσμα από τον ‘Πήγασο’ στις 4 Δεκεμβρίου

28 Νοεμβρίου 201609:24

Ο Ποδηλατικός Σύλλογος Ξάνθης Ο ΠΗΓΑΣΟΣ, Επίσημο Μέλος Της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και Αναγνωρισμένο Σωματείο από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και ώρα 5:30 μμ  στον Πολιτιστικό Πολυχώρο “Καπναποθήκη Π”, του Ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης που βρίσκεται στην οδό Καπνεργατών 9, θα πραγματοποιήσει τον καθιερωμένο ετήσιο αγωνιστικό του Απολογισμό και ταυτόχρονα θα ανακοινώσει τα νέα του αγωνιστικά Σχέδια για την χρονιά του 2017.

Παρακαλούνται όλα τα μέλη του, καθώς και όλοι οι αθλητές ποδηλάτες όλων των τμημάτων του: Ακαδημίας, Junior Παιδικό, Εφηβικό, Ενήλικες,Masters, Elite να παραβρεθούν για την σχετική ενημέρωση.

Επίσης στην ενημερωτική συνάντηση μπορούνε να παραβρεθούνε και όλοι όσοι ενδιαφέρονται να γνωρίσουν από κοντά τις αυθεντικές δράσεις του Επισήμου Ποδηλατικού Συλλόγου.

“Το Διοικητικό Συμβούλιο και οι Επίσημοι Αναγνωρισμένοι Προπονητές του ΠΗΓΑΣΟΥ τελώντας σε διαρκή επικοινωνιακή σχέση με την ποδηλατική πραγματικότητα και την Κοινωνία, θα δείξουν για ακόμη μία φορά πως τα λόγια στρώνουν τον δρόμο για τα έργα.” , καταλήγει ‘Ο Πήγασος’

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr