Πληροφοριακό Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Ξάνθης

22 Μαρτίου 201717:24

Ξεκινάει σήμερα η λειτουργία του Πληροφοριακού Κέντρου της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο της 5ης Πανελλήνιας Γενικής Έκθεσης Ξάνθης, που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο «Φίλιππος Αμοιρίδης».

Την οργάνωση και λειτουργία του περιπτέρου, το οποίο θα παραμείνει ανοιχτό καθ’ όλη τη διάρκεια διεξαγωγής τις Έκθεσης, έχει αναλάβει η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης.

Η δράση αυτή εντάσσεται στην γενικότερη προσπάθεια που καταβάλλουν οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης για την ενημέρωση, την εξυπηρέτηση και την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Συγκεκριμένα, από σήμερα Τετάρτη και μέχρι την Κυριακή (26-3-2017), οι πολίτες θα μπορούν να επισκέπτονται το Πληροφοριακό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας, τις ώρες λειτουργίας της Έκθεσης.

Στους χώρους του περιπτέρου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν, μέσα από βίντεο που θα προβάλλονται, για το έργο και τις ειδικές δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας, οι οποίες στοχεύουν στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και στην προστασία και εξυπηρέτηση του κοινωνικού συνόλου.

Επίσης, με τη βοήθεια έντυπου υλικού, αλλά και μέσα από τη διαπροσωπική επικοινωνία με τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας, θα μπορούν να ενημερωθούν για θέματα σχετικά με την οδική ασφάλεια και κυκλοφοριακή αγωγή, την αποφυγή εξαπάτησης τους, την προστασία από τις κλοπές και την επικινδυνότητα των βεγγαλικών.   

Ειδικά για τα παιδιά θα υπάρχει στο χώρο μία δίκυκλη μοτοσικλέτα της Ελληνικής Αστυνομίας και μια ξύλινη κατασκευή, η οποία θα τους δίνει την ευκαιρία να φωτογραφηθούν ως αστυνομικοί.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Διεύθυνση Αστυνομίας Ξάνθης καλούν όλους τους πολίτες να επισκεφτούν το Πληροφοριακό Κέντρο (περίπτερο) της Ελληνικής Αστυνομίας και να ενημερωθούν για τις αστυνομικές δράσεις και τα υπόλοιπα θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος που αναπτύσσονται, τόσο μέσα από τη διαπροσωπική επικοινωνία με τους αστυνομικούς, όσο και μέσα από το σχετικό έντυπο και οπτικοακουστικό υλικό.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr