Πλημμύρισε μουσικές και κόσμο η πόλη της Ξάνθης. Συνεχίζεται η Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής

21 Ιουνίου 201409:36

14 διαφορετικά σημεία μέσα στην πόλη της Ξάνθης, αμέτρητοι μουσικοί χορευτές καθώς και πλήθος κόσμου συνθέτουν το σκηνικό για την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, που διοργανώνεται με εντυπωσιακή επιτυχία στην Ξάνθη για τρίτη χρονιά.

Ο κόσμος και ιδιαίτερα η νεολαία, έχει έντονη παρουσία γεμίζοντας την πόλη και, ιδιαίτερα, την Παλιά Πόλη κάθε βράδυ στις εκδηλώσεις που διεξάγονται σε πολλά διαφορετικά σημεία και για κάθε γούστο. Από το θεατράκι της Κεντρικής Πλατείας μέχρι την Πλατεία Μητροπόλεως και στα περισσότερα μπαρ της Παλιάς Πόλης, συναυλίες, χορευτικές βραδιές και άλλες εκδηλώσεις έχουν συκγεντρώσει το ενδιαφέρον από το βράδυ της Πέμπτης.

Τα φώτα τράβηξαν την πρώτη βραδιά οι Κόζα Μόστρα που έπαιξαν στην κατάμεστη Πλατεία Μητροπόλεως ενώ οι εκδηλώσεις συνεχίζονται μέχρι το βράδυ του Σαββάτου.

3 μέρες, 14 σημεία στην πόλη, 57 εκδηλώσεις, 175 μουσικοί, 43 μπάντες, 100 χορευτές, 11 djs συνθέτουν τη φετινή Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής στην Ξάνθη.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου
koza mostra koza mostra 2 koza mostra 3 palia poli amoiridi kosmos european music day13 european music day12 european music day11 european music day6 european music day7 european music day8 european music day9 european music day10 european music day5 european music day4 european music day3   european music day european music day2

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr