Πιθανές αλλαγές της όδευσης του αγωγού TAP: Διαβούλευση με τις επηρεαζόμενες κοινότητες στην Ελλάδα

12 Ιουλίου 201411:21

Η εταιρεία TAP θα παρουσιάσει πιθανές αλλαγές στην όδευση του αγωγού στις επηρεαζόμενες κοινότητες στην Ελλάδα και θα συγκεντρώσει τις απόψεις του.
Σκοπός των επαφών κατά τη διαδικασία διαβούλευσης της Επικαιροποίησης της Μελέτης Περιβαλλοντικών & Κοινωνικών Επιπτώσεων (ΜΠΚΕ) είναι να παρουσιαστούν οι πιθανές αλλαγές στην όδευση του αγωγού στις επηρεαζόμενες κοινότητες και να ακουστούν οι απόψεις τους. Η εταιρεία TAP θα συναντηθεί με όλες τις επηρεαζόμενες κοινότητες που βρίσκονται εντός διαδρόμου 2 χλμ. , όπου εξετάζονται οι προτεινόμενες αλλαγές. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ακριβείς ημερομηνίες και σημεία συνάντησης θα κοινοποιηθούν σύντομα.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο του 2014 σε διάφορους Δήμους και τοπικές κοινότητες που επηρεάζονται από τις προτεινόμενες αλλαγές. Παρακαλούμε να απευθυνθείτε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης για ανακοινώσεις σχετικά με τις ακριβείς τοποθεσίες και την ώρα διεξαγωγής των συναντήσεων.
Βρείτε εδώ το πρόγραμμα των συναντήσεων για τη διαβούλευση της Μελέτης Περιβαλλοντικών και Κοινωνικών Επιπτώσεων

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr