Η πίτα της Ένωσης Συντακτών με πολλές παρουσίες. Το ασφαλιστικό στο επίκεντρο για τους δημοσιογράφους

6 Ιανουαρίου 201620:58

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ένωση Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης στην καθιερωμένη εκδήλωση που διοργανώνει κάθε χρόνο ανήμερα τα Θεοφάνια.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΣΗΕΜ-Θ, ήταν παρόντες ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάρκος Μπόλαρης, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας, η αντιπεριφερειάρχης  Κεντρικής Μακεδονίας Β. Πατουλίδου, οι βουλευτές Κων/νος Γκιουλέκας, Σταύρος Καλαφάτης, Κων/νος Ζουράρις, η ευρωβουλευτής Μαρία Σπυράκη, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης Λάζαρος Κυρίζογλου, o δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτεζίδης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Αβραμόπουλος, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Θεσσαλονίκης Δημήτρης Κούβελας, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κων/νος Ζέρβας, Σοφία Ασλανίδου, Ανδρέας Κουράκης, Άννα Αγγελίδου-Πολυχρονιάδου, ο πρόξενος της Γερμανίας στη Θεσσαλονίκη Δρ. Ίνγκο Φον Βος,  ο πρόεδρος της ΔΕΠΘΕ Π. Νεστορίδης. Εκπροσωπήθηκαν επίσης το Γ’ Σώμα Στρατού και το προξενείο της Ρωσίας.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΣΗΕΜ-Θ, Αν. Φωκιανίδης, αναφέρθηκε στην κρίσιμη σημασία που είχε η υποστήριξη της τοπικής κοινωνίας και των φορέων που την εκπροσωπούν στην λειτουργία των δημόσιων ΜΜΕ και τόνισε ότι ο δημοσιογραφικός κόσμος δεν διεκδικεί τίποτε άλλο παρά γνήσια ισοτιμία στην περιπέτεια του ασφαλιστικού.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκε στον δημοσιογράφο Γιώργο Σκαμπαρδώνη το Βραβείο του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ Μαρκίδες Πούλιου 2015.

_GIR0131 _GIR0143 _GIR0070

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr