Πυρκαγιά σε αλιευτικό σκάφος ανοιχτά της Αλεξανδρούπολης. Δύο τραυματίες στο Νοσοκομείο.

24 Ιανουαρίου 201413:53

Ένα αλιευτικό σκάφος πήρε φωτιά στο Θρακικό Πέλαγος και διασώθηκε καθώς περνούσε από κοντά του το Επιβατηγό Οχηματαγωγό ΣΑΟΣ που εκτελούσε το δρομολόγιο προς Σαμοθράκης.

Πιο συγκεκριμένα, την Πέμπτη, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Αλεξανδρούπολης, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ «ΣΑΟΣ ΙΙ», το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από λιμένα Αλεξανδρούπολης προς λιμένα Σαμοθράκης, πως εντόπισε σκάφος το οποίο έκανε χρήση καπνογόνου και οι επιβαίνοντες του προσπαθούσαν να κατασβέσουν πυρκαγιά που είχε εκδηλωθεί σε αυτό.

Άμεσα στελέχητου Λιμεναρχείου επιβιβάστηκαν σε ιδιωτικό σκάφος καταφθάνοντας στο σημείο προς παροχή συνδρομής, εντοπίζοντας το αλιευτικό «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ», με τρεις επιβαίνοντες, εκ των οποίων μία αλλοδαπή, όπου κατασβέστηκε η φωτιά.

Συνοδεία του ΣΑΟΣ, το «ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ»,κατέπλευσε και προσδέθηκε με ασφάλεια στο λιμένα Αλεξανδρούπολης, ενώ οι δύο από τους τρεις επιβαίνοντες παρελήφθησαν από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διακομίσθηκαν στο Γενικό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου παραμένουν νοσηλευόμενοι. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης, ενώ από το περιστατικό δε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr