“Πήραν μπροστά” οι κινητήρες των P 3 Orion! Αποκλειστικό βίντεο από την Ελευσίνα

23 Απριλίου 201517:15

Το πρόγραμμα επανεργοποίησης των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας δέχεται τις τελευταίες εβδομάδες “βέλη κριτικής” . Και η επιμονή σ΄ αυτή την κριτική που χαρακτηρίζει τα αεροσκάφη “σαπάκια” έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια σ΄ όσους εντός ΠΝ εργάστηκαν πολύ σκληρά για την επανεργοποίηση των αεροσκαφών.

Από την αναλυτική ενημέρωση του ΓΕΝ προς τους βουλευτές της επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας προκύπτει ότι εξετάστηκαν όλες οι πιθανές λύσεις πριν καταλήξουν στην επανεργποίηση. Στην ενημέρωση που έγινε χθες στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας στο ΥΠΕΘΑ οι περισσότεροι βουλευτές φάνηκε ότι πείστηκαν. Ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε μάλιστα ότι “είμαστε πατριώτες και βλέποντας τα δημοσιεύματα ανησυχήσαμε,μην μας παρεξηγείτε”!

Το βίντεο είναι από τις πρώτες δοκιμές που έκαναν οι αμερικανοί στα αεροσκάφη μετά από επτά χρόνια καθήλωσης. Το πόρισμά τους ήταν ότι τα αεροσκάφη μπορούν να πετάξουν από την Ελευσίνα στην Τανάγρα.

Δείτε το βίντεο από την Ελευσίνα όπου άναψαν οι κινητήρες ενός P-3 Orion.

onalert.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr