Ποιος μίλησε, ο ΕΟΣ Ξάνθης; Δεν πειράζει!

10 Ιουνίου 201913:22

 “Θαυμάστε δείγματα “δημοσιογραφίας”:https://www.xanthipress.gr/termatismos-o-emporikos-sillogo…/ και https://www.xanthipress.gr/akrivos-opos-anamenotan-antidro…/ και https://xanthi2.gr/…/%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%bf…/… , πιθανόν και πολλά άλλα . Το ξέρουμε ότι κάτι τέτοιους “τύπους” δεν μπορούμε να τους πείσουμε με κανένα επιχείρημα.”

Αυτό αναφέρει σε Post του ο Ορειβατικός Σύλλογος Ξάνθης, κάτι βέβαια το οποίο μας αφήνει παντελώς αδιάφορους. Όμως είναι ενδιαφέρον ότι όποιος τολμάει στην περίπτωση της Θηλιάς να πει μια άλλη άποψη, μια άλλη γνώμη, μια άλλη τοποθέτηση, ο ΕΟΣ Ξάνθης τους χαρακτηρίζει…να δείτε που το είδαμε ξανά αυτό, α ναι, στην ακροαριστερά, “όποιος δεν είναι μαζί μας, είναι εναντίον μας”

Οι χρήστες, μπορούν να αφήνουν ότι υπονοούμενα θέλουν, όμως ο Σύλλογος, η οι Σύλλογοι, όταν μιλάνε ότι τους γίνεται επίθεση, να το τεκμηριώνουν, και όχι επειδή δεν γινόμαστε ιπποκόμοι στα θέλω τους και βγάζουν συμπεράσματα. 

Να του σημειώσουμε λοιπόν στο  συντάκτη, τσάμπα κουμπιά πατάνε αυτοί που πριν από αυτό μας έστελναν τα δελτία τύπου τους για να τους κάνουμε γνωστές τις δράσεις, τύποι σαν και εμάς, με λίγα λογια, μελάνι ΕΟΣ Ξάνθης

Αναλυτικα το Post

Είναι αξιοθαύμαστη η επίθεση που δεχόμαστε από “δημοσιογράφους” της πόλης μας λίγες ώρες πριν τη μεγάλη συγκέντρωση. Ενώ έχει σταλεί σε όλους η ανακοίνωση των τεσσάρων Συλλόγων με την οποία- χρησιμοποιώντας επιχειρήματα και προτάσεις- αντικρούουν προηγούμενα δημοσιεύματα και ξεκαθαρίζουν τη θέση των Συλλόγων τόσο στην υποτιθέμενη “αντιπαράθεση δύο στρατοπέδων”, όσο και στην προσπάθεια κομματικοποίησης της διαμαρτυρίας μας, συνεχίζουν και εντείνουν την επίθεση αγνοώντας τις απόψεις μας. Τους ενοχλεί η μεγάλη ανταπόκριση και το ότι πολλές συλλογικότητες της Ξάνθης παίρνουν θέση για το θέμα! Όσο όμως αυτοί κραυγάζουν τόσο εμείς ξέρουμε ότι είμαστε κοντά στο στόχο μας. Θαυμάστε δείγματα “δημοσιογραφίας”:https://www.xanthipress.gr/termatismos-o-emporikos-sillogo…/ και https://www.xanthipress.gr/akrivos-opos-anamenotan-antidro…/ και https://xanthi2.gr/…/%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%bf…/… , πιθανόν και πολλά άλλα . Το ξέρουμε ότι κάτι τέτοιους “τύπους” δεν μπορούμε να τους πείσουμε με κανένα επιχείρημα. Αυτούς που πρέπει να πείσουμε όμως είναι αυτοί που πήραν την απόφαση της ασφαλτόστρωσης και ο καλύτερος τρόπος είναι να είμαστε το απόγευμα όλοι στην πλατεία!

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr