Πήγαν να πάρουν την barbie από το Λονδίνο, δεν θα ψηφίσουν την τροπολογία για την καρέκλα;

19 Σεπτεμβρίου 201714:31

Με ανακοίνωση τους οι ΑΝΕΛ εκφράζουν την αντίθεση τους στην τροπολογία που πρόκειται να φέρει η κυβέρνηση και η οποία αναγνωρίζει την “Τουρκική Ένωση Ξάνθης. Η ανακοίνωση είναι σαφής, είναι αντίθετοι, δεν αναφέρουν πουθενά ότι θα την καταψηφίσουν. Δύο είναι οι περιπτώσεις ώστε οι ΑΝΕΛ να μην κάνουν την απόλυτη κωλοτούμπα, η πρώτη, να γίνει μια μεθόδευση αλλαγής κάποιας λέξης της τροπολογία και οπότε θα πανηγυρίζουν για αντίσταση, και η δεύτερη, η Νέα Δημοκρατία – η οποία δεν έχει αντιδράσει ακόμα – να την υπερψηφίσει οπότε οι ιπποκόμοι του ΣΥΡΙΖΑ δεν θα χρειαστεί να ξεφτιλιστούν τελείως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση 

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουμε με τον πιο ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο την αντίθεσή μας στη διάταξη του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης με την οποία παρέχεται η δυνατότητα στους νομικούς παραστάτες της αυτοαποκαλούμενης «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» να καταθέσουν εκ νέου αίτηση στο νυν αρμόδιο ειρηνοδικείο για την αναγνώριση και την εφαρμογή της πιο πάνω απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Καλούμε το υπουργείο Δικαιοσύνης να ξαναμελετήσει τη συγκεκριμένη διάταξη και να αναδιαμορφώσει τη στάση του έναντι της πιο πάνω απόφασης του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου καθώς εγκυμονούνται σοβαροί κίνδυνοι εθνικής ασφάλειας από την εφαρμογή της.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr