Ποιες ημέρες του Μάρτη θα είναι ανοιχτός ο αρχαιολογικός χώρος Αβδήρων

24 Φεβρουαρίου 201718:41

Σύμφωνα με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ξάνθης, ο αρχαιολογικός χώρος Αβδήρων, ο οποίος, λόγω έλλειψης φυλακτικού προσωπικού έχει κλείσει για το κοινό από την 1 Ιανουαρίου του 2017, είναι εφικτό να ανοίξει κατά τις παρακάτω ημέρες του Μαρτίου:

  • Κυριακή, 5 Μαρτίου 2017.
  • Κυριακή, 12 Μαρτίου 2017.
  • Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017.
  • Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017.

Το ωράριο λειτουργίας θα είναι 08.00-15.00.

“Με τη ρύθμιση αυτή, που ξεκίνησε από τον Φεβρουάριο, η Εφορεία προσπαθεί να συμβάλει στην καλύτερη γνωριμία των ξένων επισκεπτών με την πατρίδα του Δημόκριτου. Προσφέρει επίσης τη δυνατότητα στους εντόπιους κατοίκους, τώρα που ο καιρός βελτιώνεται, να εντάξουν την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο σε μια κυριακάτικη εξόρμησή τους προς το ύπαιθρο.

Στα φυλάκια του αρχαιολογικού μουσείου και του αρχαιολογικού χώρου υπάρχει ένας αριθμός ενημερωτικών φυλλαδίων για διάφορα μνημεία και αρχαία αντικείμενα τα οποία διανέμονται δωρεάν στους επισκέπτες.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι κατά την αργία της 25ης Μαρτίου οι αρχαιολογικοί χώροι και τα μουσεία είναι κλειστά” ,προσθέτει η Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ξάνθης, Κωνσταντίνα Καλλιντζή.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr