Ποια είναι η ταινία-φαινόμενο του καλοκαιριού;

6 Αυγούστου 201407:15

Είναι πλέον σπάνιες οι περιπτώσεις στις οποίες μια ταινία καταφέρνει να ξεπεράσει όλες τις προβλέψεις και να αναδειχθεί σε εισπρακτικό, κινηματογραφικό, φαινόμενο, βασιζόμενη σχεδόν αποκλειστικά στο word of mouth και να ανατρέψει τα δεδομένα, συγκεντρώνοντας, κάθε εβδομάδα, ολοένα και περισσότερους θεατές.

Δεν είναι σχήμα λόγου, αλλά πραγματικότητα, καθώς η γαλλική κωμωδία “Θεέ μου τι σου κάναμε;” ξεκίνησε τη διαδρομή της στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες πριν από εννιά εβδομάδες και όχι μόνο κατάφερε να συγκεντρώσει κατά την όγδοη εβδομάδα προβολής, περισσότερα εισιτήρια ακόμη κι από την εβδομάδα της πρεμιέρας του, αλλά το νούμερο αυτό αυξήθηκε την ένατη εβδομάδα!

Κατά τα λοιπά, για το τετραήμερο 31/7 – 3/8/14, o “Hρακλής” παρέμεινε στην κορυφή αλλά με πτώση σχεδόν 60%, ενώ από τις νέες ταινίες, πολύ καλά άνοιξαν τα “Supercondriaque” & “Spanish affair”. μέτρια το “Parker”, ενώ μόλις 372 εισιτήρια σε 2 αίθουσες έκοψε το “Marina”.

Μια χαρά συνεχίζουν τα “Locke” & “Love punch”.

Πηγή:www.moveitmag.gr

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr