Περιοδεία Γιάννη Λαγού στην ΑΜΘ- Στις 5 Νοεμβρίου στην Ξάνθη

17 Οκτωβρίου 201613:07

Ο βουλευτής Β’ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός,  έχει προγραμματίσει περιοδεία στους νομούς Καβάλα, Ξάνθη και Ροδόπη από την Παρασκευή 4 μέχρι και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου.

Σύμφωνα με την Χρυσή Αυγή η περιοδεία γίνεται “στα πλαίσια της ενημέρωσης των συμπολιτών μας στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη έτσι ώστε να είμαστε μπροστά από τις εξελίξεις, να εντοπίζουμε, να αναδεικνύονται τα προβλήματα και να δίνουμε λύσεις”

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ιωάννης Λαγός θα βρίσκεται την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στην Καβάλα όπου στο ξενοδοχείο Galaxy στις 21.00 θα πραγματοποιηθεί πολιτική εκδήλωση.

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει περιοδεία στο Νομό Ξάνθης, όπου θα συναντηθεί με τοπικούς φορείς και στις 19.00 θα εγκαινιάσει τα νέα γραφεία της Τ.Ο. Ξάνθης.

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου θα επισκεφτεί το νομό Ροδόπης όπου και εκεί θα πραγματοποιηθεί ομιλία στις 16.00 στα γραφεία της Τ.Ο. Κομοτηνής με θέμα το τουρκικό προξενείο και τις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr