Περιμένοντας τον πέμπτο κύκλο του “Game Of Thrones”

2 Δεκεμβρίου 201409:49

Εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο αναμένουν με αγωνία τη συνέχεια της σειράς που κατάφερε να γράψει τη δική της τηλεοπτική ιστορία ξεπερνώντας κάθε ρεκόρ τηλεθέασης στην Αμερική και αποκτώντας στρατιά φανατικών θαυμαστών στην Ελλάδα. Ο πέμπτος κύκλος της επικής σειράς “Game Of Thrones” θα αρχίσει να προβάλλεται από την Άνοιξη του 2015, αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema, αμέσως μετά την προβολή της στην Αμερική.

Η ανατρεπτική σειρά της HBO με την υποδειγματική αφήγηση, τις εκρηκτικές σκηνές, το εξαιρετικό καστ και την πολυδάπανη παραγωγή, θα μαγνητίσει και πάλι το ενδιαφέρον των συνδρομητών των κινηματογραφικών καναλιών της Nova που θα μπορούν επίσης να απολαμβάνουν τα «παιχνίδια» για την κατάκτηση του σιδερένιου θρόνου σε laptop, smartphone και tablet, μέσω της βραβευμένης πρωτοποριακής υπηρεσίας Nova GO.

Μέχρι τότε, οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε επανάληψη, τον τέταρτο κύκλο της πολυβραβευμένης σειράς “Game of Thrones”, από τις 31 Ιανουαρίου και κάθε Σαββατοκύριακο, μετά από την ταινία των 21:00 στο κανάλι Novalifε.

Η σειρά “Game of Thrones” προσελκύει το διαφημιστικό ενδιαφέρον μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών, ανάμεσα στις οποίες και η Unilever, που ήταν ο μεγάλος διαφημιζόμενος του τετάρτου κύκλου και «εμπιστεύτηκε» τα ανδρικά brands της στα κανάλια Novacinema.

Η σειρά που καθηλώνει εκατομμύρια τηλεθεατές σε όλο τον κόσμο και αποτελεί την νούμερο ένα σειρά της HBO με μέσο όρο 18,4 εκατ. τηλεθεατές το επεισόδιο στην Αμερική (θέση που κατείχε η σειρά “The Sopranos” με 18,2 εκατ.), δεν θα μπορούσε παρά να αποτελεί μία εξαιρετική ευκαιρία προβολής για κάθε μεγάλο διαφημιζόμενο.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr