Η Περιφέρεια βράβευσε τις “Σοφίας Γεύσεις” από την Ξάνθη που διακρίθηκαν στη Detrop

4 Μαρτίου 201616:56

Σε ανακοινωσή της η Περιφέρεια ΑΜΘ αναφέρει:

«Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης διαθέτει μοναδικά συγκριτικά πλεονεκτήματα και εξαιρετική αναπτυξιακή δυναμική. Επιχειρούμε να δομήσουμε διακριτή περιφερειακή οικονομία, που να στηρίζεται στα τοπικά της προϊόντα, τον πλούτο της, τη γεωγραφία της, και το ανθρώπινο κεφάλαιό της. Τα επιτεύγματα των τοπικών επιχειρήσεων, η αναγνώρισή τους και με την απονομή τιμητικών διακρίσεων, μας κάνουν υπερήφανους. Αναδεικνύουν την υψηλή ποιοτική αξία των προϊόντων του τόπου μας και το θεμελιώδη ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει η ανάπτυξη του αγροδιατροφικού τομέα στη δόμηση και στο σχεδιασμό μια πετυχημένης Περιφερειακής αναπτυξιακής πολιτικής. Υποστηρίζουμε τους παραγωγούς του διατροφικού κλάδου και τις μεταποιητικές επιχειρήσεις. Επιδιώκουμε έμπρακτα την προώθηση των τοπικών προϊόντων και υπηρεσιών, με την καθιέρωση της Θρακο – Mακεδονικής «SYNERGΕIA» που θα οργανωθεί τον ερχόμενο Απρίλιο».

Αυτά δήλωσε ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης κ. Γιώργος Παυλίδης, συγχαίροντας την επιχειρηματία κ. Σοφία Σεβαστού, για την απονομή του βραβείου καλύτερης συσκευασίας και τυποποίησης 2016 στην επιχείρηση παραδοσιακών προϊόντων «Σοφίας Γεύσεις» από το Σούνιο Ξάνθης. Η επιχείρηση συμμετείχε στο εκθεσιακό περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜΘ στη διεθνή έκθεση τροφίμων και ποτών Detrop Boutique που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, διακρίθηκε για την καλύτερη συσκευασία και τυποποίηση στην κατηγορία των παραδοσιακών προϊόντων, μετά από ψηφοφορία στην οποία έλαβαν μέρος 300 ξένοι εμπορικοί επισκέπτες (hosted buyers) από την Ευρώπη.

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr