Περιφέρεια: Η στάση του Κώστα Ζαγναφέρη τον εκλέγει Περιφερειάρχη

21 Οκτωβρίου 201613:10

Παρά το βαρύ κλίμα τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να γίνει η εκλογή του επόμενου Περιφερειάρχη ο οποίος θα πρέπει να συνεχίσει το έργο του Γιώργου Παυλίδη. Η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις επόμενες 15 ημέρες και δικαίωμα για υποψηφιότητα έχουν όχι μόνο οι Αντιπεριφερειάρχες αλλά και οι περιφερειακοί σύμβουλοι

Το ονόματα που ακούγονται

Οι διαδικασίες της διαδοχής έχουν ξεκινήσει εδώ και καιρό, οι ενδιαφερόμενοι φρόντισαν να είναι προετοιμασμένοι -και απόλυτα δικαιολογημένο – αφού η κατάσταση της υγείας του πρώην περιφερειάρχη και η απουσία του άφηναν ένα μεγάλο κενό. 

Για την θέση αυτή την στιγμή ενδιαφέρονται ο Χρήστος Μέτιος από την Κομοτηνή, ο Θόδωρος Μαρκόπουλος από την Καβάλα και ο Κώστας Ζαγναφέρης από την Ξάνθη. 

Από τους τρεις μεγαλύτερες πιθανότητες έχουν οι Χρήστος Μέτιος και Κώστας Ζαγναφέρης.

Το συναίσθημα , η ικανότητα και η Νέα Δημοκρατία θα εκλέξουν Περιφερειάρχη;

Ο Κώστας Ζαγναφέρης είναι αυτός που έχει την καλύτερη σχέση με όλους τους Περιφερειακούς Συμβούλους και είναι ιδιαίτερα αποδεκτός. Μάλιστα η στάση που κράτησε όλο το διάστημα που ο Γιώργος Παυλίδης έδινε την μάχη του, έχει εκτιμηθεί από όλους.

Δεν αναζήτησε την δημοσιότητα και εργάστηκε με πίστη πάνω στο πλάνο του Γιώργου Παυλίδη όλο αυτό το διάστημα

Μάλιστα ο Αντιπεριφεριάρχης Ξάνθης έχει και την εκτίμηση της Νέας Δημοκρατίας αφού πρόκειται για ένα καθαρό πολιτικά πρόσωπο το οποίο δεν θα μπορεί να δεχθεί και καμιά επίθεση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

 

 

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr