Περιφέρεια: Ενημέρωση για την Έκθεση «IFT» στο Βελιγράδι

2 Μαρτίου 201516:00

Με σημερινό δελτίο τύπου, η Περιφέρεια Αν.Μακεδονίας – Θράκης ενημερώνει στα ΜΜΕ για την παρουσία της στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «IFT» στο Βελιγράδι.

(Διαβάστε το ρεπορτάζ του komotinipress από την έκθεση  εδώ)

Διαβάστε αναλυτικά στο δελτίο τύπου:
Μεγάλο ενδιαφέρον των Σέρβων για την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη διαπίστωσε η αποστολή της Περιφέρειας κατά την συμμετοχή της στη διεθνή τουριστική έκθεση ITF που πραγματοποιήθηκε από τις 19 έως τις 22 Φεβρουαρίου 2015 στο Βελιγράδι. Η Περιφέρεια συμμετείχε ως συνεκθέτης στο περίπτερο του ΕΟΤ.
Με εντολή του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Παυλίδη της αποστολής ηγήθηκε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Καβάλας κ. Θ. Μαρκόπουλος, ο οποίος έκανε επαφές με παράγοντες του τουρισμού, επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου και έδωσε σειρά συνεντεύξεων σε Σερβικά τηλεοπτικά και ιντερνετικά μέσα, παρουσιάζοντας τα πλεονεκτήματα και τις ομορφιές της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Παράλληλα επισκέφθηκε και συνεργάστηκε με τους Φορείς, Δήμους και επαγγελματίες της περιοχής που είχαν τα δικά τους περίπτερα στην έκθεση.
Ιδιαίτερη επισκεψιμότητα είχε η αποστολή της Περιφέρειας ΑΜ-Θ, με πλήθος Σέρβων να ζητούν πληροφορίες για την περιοχή. Τους παρασχέθηκε πληροφοριακό έντυπο και ηλεκτρονικό υλικό και κατευθύνσεις για να επιλέξουν τον προορισμό που θα τους ικανοποιήσει. Υπάρχει διάχυτη η εντύπωση ότι οι επισκέψεις τους θα πολλαπλασιαστούν κατά τις περιόδους των γιορτών αλλά και τη θερινή περίοδο.
Στα πλαίσια του στοχευμένου και εντός λογικών οικονομικών ορίων προγραμματισμού, η προβολή των τουριστικών πόρων της Ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης, συνεχίζεται, παρέχοντας τη δυνατότητα σε Δήμους, Φορείς, επαγγελματίες να προγραμματίσουν συναντήσεις και επαφές για την προσέλκυση επισκεπτών αλλά και προβολή των προϊόντων τους.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr